Gotvach.bg»Избрани Колекции»Патладжани с Оцет и Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest


1

Смесете сиренето със доматите, босилека, чесъна и орехите (предварително нарязани на дребно). Сложете малко сол и черен пипер....

4

Пържем патладжаните в загрято олио и ги отцеждаме на салфетка от излишната мазнина.
Сервираме поръсени с наситнени чесън, копър и магданоз....

Правим по повърхността на патладжана малки резки. Обелваме чесъна и шпековаме патладжаните със скилидките....

След като се изпекат патладжаните, ги овкусявам със сол, зехтин, оцет, копър, чесън и магданоз!...

6

1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 9
51
46
31
21
10
Дай твоята оценка: