gotvach.bg»Статии»Диети»Диета според китайския хороскоп

Диета според китайския хороскоп

Нина НордНина Норд
Джедай
8252k
Диета според китайския хороскоп

Най-лесно ще се избавите от излишните килограми, ако съобразите храненето си с годината, през която сте родени, и знака ви според китайския хороскоп.

Така например хората, родени в годината на Маймуната, трябва да се хранят най-вече с млечни продукти, орехи, овесени ядки, домати и сливи, както и с бобови култури, ако искат да отслабнат.

Родените в годината на Петела трябва да наблегнат на краставиците, доматите и млечните продукти. Не е добре да се хранят с майонеза и консервирани продукти.

Родените в годината на Кучето трябва да се хранят с яйца и млечни продукти, когато искат да отслабнат. За тях ще е от полза да консумират зелени зеленчуци.

Глиганът трябва да набляга на месото с най-различни зеленчукови гарнитури, когато иска да намали теглото си. Най-добрата гарнитура е дивият ориз на пара.

Родените в годината на Плъха трябва да ограничат консумацията на месо и да наблегнат на натуралните продукти. Добре е постоянно да консумират свежи салати.

Родените под знака на Бика трябва да се зареждат с мляко, месо и краставици в периодите на диети. За тях е задължително да намалят консумацията на сол.

Тигърът ще се чувства добре и бързо ще влезе във форма, ако наблегне на фасула и граха. Полезни за него са свежите салати и сварените пресни яйца, по възможност домашни.

Родените в годината на Заека е добре да наблегнат на свареното месо и ватиминозните салати, в които да добавят много пресен копър, магданоз и целина.

Драконът прекрасно усвоява всички морски дарове и риба. Когато е на диета, това е най-добрата храна за него. Освен това за тялото му са полезни цитрусовите плодове.

Змията трябва по-редовно да се храни с немазно месо, риба, яйца и кисело мляко.

В менюто на Коня по време на отслабване трябва да присъстват телешко месо и цитрусови плодове.

Овцата има нужда от различни видове ядки. За нея са много подходящи кашите от овесени ядки и пшеничните зърна – покълнали, сварени или приготвени с месо.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3.8
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Изпрати
Симона
Симона
01.08.2011 11:54
Ами тигъра ?
0
0
ssss
ssss
04.02.2015 20:13
Тигърът ще се чувства добре и бързо ще влезе във форма, ако наблегне на фасула и граха. Полезни за него са свежите салати и сварените пресни яйца, по възможност домашни.
0
0
Гинка
Гинка
17.05.2011 15:46
Прасето може да си похапва всичко.
1
0
MAGDALENA
MAGDALENA
17.05.2011 12:46
Ами за прасето да напишете нещо ?
1
0
Вили
Вили
14.04.2011 21:24
Пише: В менюто на Коня по време на отслабване трябва да присъстват телешко месо и цитрусови плодове.
Предпоследния абзац.
1
0
сузка
сузка
14.04.2011 19:41
Ами за кон нещо да напишете ?
1
1