gotvach.bg»Статии»Диети»Какво представлява методът EMS от Е-Фит

Какво представлява методът EMS от Е-Фит

AdminAdmin
Дарт Вейдър
95043k
EMS

Нашите уреди EMS

Оборудването E-fit EF-1280 използва технологията EMS (електромускулна стимулация) за програмите за стимулация на цялото тяло. Това означава, че по време на упражненията цялото тяло едновременно се стимулира. По време на тренировка и спорт мозъкът пренася сигнали чрез електронни импулси през нервните окончания към контролните пунктове на мускулатурата.

Технологията EMS непосредствено отблизо осигурява електростимулация на мускулите и с това те се свиват и отпускат с по-висок интензитет. Поради това и ефективността на движенията, извършвани по време на тренировката или процедурата, се увеличава.

Уредите E-fit стимулират цялата мускулатура едновременно, но избрани мускулни групи или области могат да се тренират и стимулират целенасочено. Уредът EMS съкращава мускулите с променлив ток с нисък интензитет, което е най-добрият метод за оформяне на фигурата, тъй като 90% от мускулите ни се активизират. Специалният метод за трениране EMS, който обхваща цялото тяло, пести време, предлага ефективна и цялостна тренировка на тялото. В същото време има и положителни здравословни ефекти – терапевтични и превантивни.

методът EMS

История на EMS технологията

Технологията EMS съществува отдавна и е базирана на десетилетия изследвания и разработки. Импулсите се използват в различни области на терапията, козметиката и рехабилитацията. Електромускулната стимулация започва през 1791 година с опита на Луиджи Галвани. Той стимулира мускулатурата на жаби с нискочестотен ток. Въз основа на разработките му започват много изследвания.

Електростимулация се използва в космонавтиката в Русия за трениране на космонавтите. Поради липсата на гравитация и безтегловността в космоса те получават дистрофични аномалии. Благодарение на тренировъчните програми, стимулиращи цялото тяло, могат да се избегнат страничните ефекти от безтегловността. Професионални спортисти също започват да използват технологията EMS при подготовка за олимпийските игри.

През 90-те години немски инженери разработват нова генерация EMS оборудване, което се използва от широк кръг професионалисти, физиотерапевти и лични треньори. Разработването на научния метод и тестването му се осъществява с дълги изследвания и експерименти, които доказват ефективността на оборудването E-fit. Те заедно с медицинските и спортни резултати подкрепят ефективността му, а технологията е призната като терапия от Американската федерална агенция по храните и лекарствата.

Е-Фит

Как функционира?

Този научен метод е разработен и тестван в продължение на дълги научни опити (в определени случай чрез интензивни консултации). Настоящият уред е вече пета генерация, използващ технологията EMS, и е специално разработен за стимулация на цялото тяло. Това, което преди е било възможно с цената на години тренировки, сега може да се постигне за кратко време благодарение на електромускулната стимулация. При използване на уреда веднага усещат предимствата, тъй като почти всички големи мускулни групи се активизират едновременно, дори и трудно достижимите мускули на бедрата и кръста.

Успехът може да се види и усети много бързо – намалява размерът на мастните възглавнички и телесното тегло, в същото време мускулите постепенно се оформят, подобрява се издръжливостта, стяга се фигурата и проблемните области.

Оборудването съдържа специални тренировъчни дрехи с вградени 10 двойки електроди и устройство за регулиране на волтажа и честотата. Електродите могат да се използват при физиотерапия и медицинско лечение. Тренировъчните дрехи са изработени от дишащ материал и позволяват свобода на движението и придържат електродите към съответната мускулна група.

Ако искате да изпробвате процедурите с E-fit, натиснете линка с промоционалните цени: http://ofertomat.bg/offers/view/2430.html

www.efit.bg; Facebook: E-fit Bulgaria

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest