Вечеря в затвора за екстремисти
Dinner in Prison for the Hardcore
gotvach.bg»Статии»Любопитно»Вечеря в затвора за екстремисти

Вечеря в затвора за екстремисти

Вечеря
Комплект за готвене от 9 части
Качество без компромис:
Комплект за готвене от 9 части
193.84 лв.
Виж ››

Китайски ресторантьори са измислили нов начин за забавление на своите клиенти – врати отвори необичайно заведение, в което посетителите ще се хранят в килии. Ако винаги сте се чудили как се чувстват затворниците, вече можете да разберете усещането до някаква степен, като отидете да похапнете в новия китайски ресторант.

Разбира се, основното, по което ще се различава, ще бъде храната (едва ли затворниците получават вкусни блюда), но всичко останало е съвсем автентично. Можете да отидете на интимна вечеря с любимия човек или да заведете голяма и шумна компания – изборът е ваш.

От ресторанта обясняват, че ще дадат достатъчно голяма килия на всички в зависимост от броя на хората, за да се чувства всеки клиент удобно. Заведението е копие на китайските затвори – има си стаи за разпит и разбира се тъмни и неприветливи килии.

Освен това по време на престоя ви в ресторанта храната ще бъде поднасяна през отвори на вратите. За да се поразчупи странната обстановка, собствениците са се погрижили в заведението да има и жива музика. Любопитно е, че музикантите също са затворени в своя отделна килия.

Всъщност собственикът на ресторанта споделя, че заведението е опит да напомни на всички свои клиенти, колко е важно е да се радват на свободата и на вкусната храна.

затвор

Твърде екстравагантното заведение вероятно има своите почитатели, също както и ресторантът, който ще предлага менюта, които са избрани за последно угощение на осъдени на смърт.

Заведението ще отвори врати в края на следващия месеци се намира на площад Хокстън в Лондон. Промоцията на ресторанта е направена с помощта на мними затворници, които са били жива реклама – разхождали са се с менюта на смъртници, закачени на врата.

Всяка от вечерите ще включва пет различни гозби и ще струва поне 50 лири. Собствениците на екстравагантното заведение обещават, че всеки, който реши да посети заведението, ще има възможността да разбере кои са най-често срещаните желания за последна вечеря на осъдените на смърт.

Освен поддръжници това заведение има и совите немалко противници – има организирана група в социалните мрежи, която настоява заведението изобщо да не бъде отваряно. Според противниците на ресторанта тази идея е не само проява на лош вкус, но и е жестока.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest