gotvach.bg»Статии»Любопитно»Рокля-пица крещи: Изяж ме!

Рокля-пица крещи: Изяж ме!

Пламена M.Пламена M.
Джедай
2k2k
Рокля-пица
Снимка: Instagram
Рокля-пица
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект от 3 гурме тигана Gourmet Secret
72.90 лв.
Виж ››

Обичате пица, но харесвате и роклите – няма проблем. Вече може да съчетаете тези две неща в едно. Посланието към околните определено ще е горещо.

Американската дизайнерка Оливия Меърс създаде рокля като пица. Младата надежда изуми със своята креативност и любов към италианския специалитет.

Роклята е едно предложение, което ще се хареса както на любителите на храна, така и на почитателите на италианското изделие. Роклята е покрита с пеперони, маслини, нарязани чушки и гъби - истинска мечта за чревоугодниците. За тяхно съжаление обаче изделието не се яде. Но пък определено провокира апетита.

Идеята за роклята идва на Меърс от любовта ѝ към пицата. За кралицата, облечена в роклята-пица, има специално изработен трон от десетки кутии за пица.

Дизайнерката създава роклята специално за конкурса Piece of the pie /виж галерията/. До този момент никой не е и предполагал, че подобна храна може да се трансформира в нещо впечатляващо и елегантно. Но е факт.

Оливия Меърс иска да създаде дреха, която крещи: Изяж ме! И успява - хората буквално се влюбват в нетрадиционното ѝ изделие. Има дори няколко булки, които вече са поискали именно това да е роклята, с която да бъдат в най-важния ден в живота си. Почитателка на вкусното изкуство бе категорична: Намерих моята сватбена рокля!

Изненадващо, но не и неочаквано се оказва, че това не е първата рокля от храна за Оливия. През ноември тя представи пред света своя версия на емблематичната рокля на Бел от Красавицата и звяра. За разлика от оригинала тази е гарнирана с пикантен мексикански привкус.

Вкусното изкуство на Меърс е поредното доказателство, че при дизайнерите всичко е възможно. Вложи ли човек креативност и настроение, всичко се получава.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати