Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Храни, които експертите няма да вкусят никога

Храни, които експертите няма да вкусят никога

MarianeMariane
Джедай
2549563k
3 от 6 Снимки

Кълнове


Модерните салати с кълнове вече са намерили място и на вашата трапеза, но запознати ли сте с рисковете, които те могат да носят. Статистиката показва, че през последните 2 десетилетия заразите с кълнове са все по-често срещано явление.

Бактериалните огнища, които могат да се намерят в иначе така вкусните и полезни кълнове, обикновено са от типа е-коли или салмонела, затова ви препоръчваме следващия път да заложите на класическа шопска салата.

Всички обичаме да си похапваме вкусно. Гурме предложенията са нещо, за което сме готови да дадем и немалка сума в скъп ресторант. Но преди да заведете на романтична вечеря някой, когото обичате, е добре да се осведомите кои храни хранителните експерти няма да вкусят никога.

Списъкът е направен от адвоката и специалист Бил Марлър, който през последните две десетилетия е спечелил над 600 милиона долара за свои клиенти, станали жертви на хранителни отравяния.

Той на драго сърце споделя кои да онези храни, които нито хранителните експерти, нито той, нито вие трябва за опитвате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати