Gotvach.bg»Статии»Кое за какво е полезно»Осем причини да похапваме сини сливи по-често

Осем причини да похапваме сини сливи по-често

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
97516
1 от 8 Снимки
1. Сините сливи подобряват хранослимането и облекчават запека по естествен път.

Сините сливи са важен продукт в кулинарията. Те са вълшебната съставка в редица сладкиши, пайове, рула, торти, палачинки, козунаци, мармалади, компоти, кексове, ошави, кремове. Заради своя сладко-кисел вкус пък се оказват прекрасно допълнение към меса, ориз и други солени ястия.

Ако сте почитатели на сините сливи, задължително трябва да опитате Кростата с мармалад от сини сливи, Сладкиш със сини сливи и мед, Кифли със сладко от сини сливи. Любителите на експериментите пък нека пробват Говеждо със сини сливи и Свинско със сини сливи и лук.

Но освен много невероятно вкусни сините сливи са безкрайно полезни. Те са като природна аптека за нашето тяло в галерията ни по-горе ще разберете защо трябва да сте благодарни, ако имате дръвче със сини сливи в градината си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Тази статия още не е коментирана. Бъди първият, който ще остави коментар към нея:Анонимен