Трюфели и риба правят мъжа полов атлет

Трюфели и риба правят мъжа полов атлет

От древни времена народната медицина в различни места по света използвала всевъзможни продукти за повишаване на мъжката потентност. Славянските народи отдавали приоритет на сексуални стимулатори от растителен произход.

Според тях мъжка сила давали зеленчуците, които имали фалическа форма – морков, цвекло, ряпа, целина. В западноевропейската култура се смятало, че ефективно действие върху мъжете оказват суровите яйца.

В източните страни за тази цел използвали доста екзотична храна – половите органи на различни животни, месо от кучета, прясно изцедена кръв от току-що убита змия. В Китай се смята за особено ценна супата „Птиче гнездо”.

Тя се състои от истинско гнездо на морска лястовичка, водорасли и хайвер от различни видове риба, който зарежда тялото с много фосфор. От древни времена консумацията на риба се е свързвала с увеличаването на сексуалната активност.

Точно затова древните забранявали на жреците да ядат риба. Съвременните диетолози твърдят, че древните са били прави – според изследванията на японците и ескимосите, които се хранят предимно с мазна риба, при местните мъже рядко се наблюдават проблеми в половата система.

От морските продукти за подобряване на сексуалната функция се препоръчват риба, рибено масло, мазнина на морски бозайници и зелена спирулина. Тя съдържа необходимите за потентността аминокиселини, витамини и микроелементи.

Трюфели и риба правят мъжа полов атлет

Трюфелите също са богати на фосфор, без който мъжът не може да се справи добре със задълженията си в спалнята. Добре е мъжът да включи в менюто си зеленчуци, плодове и ядки, ако иска да стане полов атлет.

Според диетолозите мъжете трябва да закусват обилно, като в храната трябва да има много цинк, калий и магнезий. Смята се, че цинкът влияе на либидото, ерекцията и еякулацията. Те намаляват с годините, защото с времето мъжкото тяло трудно извлича цинк от храната.

В месото, орехите, пшеничните кълнове, яйцата и черния дроб, а също така в морските дарове се съдържа много цинк. Останалите полезни съставки се набавят от ядките, черния дроб на овена, бивола и телето, от меда, плодовете и зеленчуците.

Според диетолозите шоколадът, големите дози захар и оцветителите в храните влияят пагубно върху способността на мъжа да прави любов. Сред забранените в това отношение продукти са консервираните и пушените меса.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати