Пречистете организма си с тези храни!

Пречистете организма си с тези храни!

1 от 7 Снимки

1. Целина и магданоз


Тези 2 подправки се използват за подправянето на редица ястия, но е най-добре да бъдат консумирани сурови. Магданозът има прочистващо действие върху целия организъм, а целината е особено подходяща за прочистване на бъбреците;

Напоследък все повече се говори, че човек трябва редовно да консумира храни, които имат прочистващо действие върху човешкия организъм.

За съжаление много често за такива се посочват единствено екзотични плодове и зеленчуци, които дори да могат да бъдат намерени по пазарите, не са достъпни за всеки джоб. А и произходът и качеството им е под съмнение. Ето защо тук ще Ви покажем кои храни е добре да включите в ежедневното си меню, които освен всичко друго са и достъпни за всеки.

Добре е да се уточни, че е хубаво те да са домашно отглеждани или поне да наблягате на консумацията им във времето, когато са сезонни, за да не се получи така, че вместо да прочиствате организма си, го тъпчете с химикали.

Също така имайте предвид, че за да се стигне до прочистващо действие е добре да консумирате ежедневно поне 3 от изброените продукти, които сме подбрали за вас в галерията горе.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати