Поредно безумие! Семейство намери химикалка в хляба си

Заводски хляб

На неприятна изненада се натъкнаха родопчани. При разопаковане на пшеничен хляб, тип Заводски, семейството открива в хранителния продукт нарязан химикал. Досега нашенци са откривали в хляб какви ли не предмети, но на пособие за писани граждани попадат за пръв път.

Хлябът с химикал е закупен от село Бенковски, община Кирково. Изглежда, че писалката не е забелязана от производителите на хляб дори при пакетирането на продукта и е нарязана заедно с него.

Във всяка филия има част от химикала.

Какво щеше да се случи, ако дете беше глътнало парче от нея, коментираха родопчаните, закупили тестеното изделие пред 24Родопи.

Възмутените граждани се надяват в бъдеще в хлебозавода в Хасково, където е направен хранителният продукт, да се затегне дисциплината и да не се стига до други подобни неприятни случки.

За жалост, такива проблеми явно има не само това предприятие, но и редица други в страната. Припомняме, че по-рано през годината Емил Живков попадна на пълнозърнест хляб с тел вътре. Господинът закупил продукта от така наречената студентска фурна и не става ясно как точно опасният предмет е попаднал в хлебното изделие.

Преди това пък варнека се похвали с друга неприятна находка в закупен от квартален магазин хляб. Малко преди да похапне от него, жената с ужас забелязала, че между филиите пъпли жив червей.

За неприятен сюрприз в хляба си сигнализира и семейство от Пловдив, намерило миши изпражнения в пшеничния продукт.

Как може така да се подиграват с нас! ? Къде са органите, следящи производствения процес, възмущават се опарилите се граждани.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати