Сладолед с алкохол: Очаквано добра комбинация!

Сладолед с алкохол: Очаквано добра комбинация!
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods-29%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Табла за диван с приставки за дистанционни InnovaGoods
28.00 лв.
20.00 лв.
Виж ››

Повечето хора си признават, че в някой момент, особено в нетърпимо горещите летни дни са добавяли към сладоледа си и някаква алкохолна напитка.

Всъщност такива сладоледи са създадени отдавна и в съдържанието им има съвсем малко количество спиртна напитка, която едва ще доловите, но все пак оставя лека следа във вкуса на вълшебния десерт. Или поне такива бяха алкохолните сладоледи доскоро.

Днес вече има нова марка сладолед, която спокойно може да предпочетете, ако искате да се напиете, докато хапвате сладичко. Tipsy Scoop изненадва почитателите си със замайващ ефект - понякога дори само от една порция. Създателите му споделят, че една малка купичка от десерта се равнява по количество алкохол на една лека бира.

Това обаче може и да каже думата си при хора, които по принцип не употребяват алкохол или пък са изморени след тежък работен ден.

Сладолед с алкохол: Очаквано добра комбинация!

Интересното идва, когато сладоледът се услади на консумиращите го и те хапнат 3-4 или дори повече порции. Ако решите да опитате това изкушение има голяма вероятност махмурлукът да в ваш неизменен спътник през целия утрешен ден.

Вкусовете, сред които можете да избирате са: кафе с лешник, тъмен шоколад с уиски и солен карамел, ванилия и бърбън, маслен кейк с водка и мартини и още няколко други.

Ако планирате интересно и различно парти може да заложите на тази новаторска идея- от една страна гостите ще са доволни, че не трябва постоянно да се наливат, за да се развеселят, от друга ще имат възможността да се насладят на интересните вкусове на предлаганите сладоледи.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати