gotvach.bg»Статии»Любопитно»Нова мания: 3D селфи от майонеза

Нова мания: 3D селфи от майонеза

Бургер

Тъй като в световен мащаб броят на селфиманиаците през последните няколко години се увеличи поголовно, една от най-известните компании за майонеза Хелманс изкара на пазара изключително интересен продукт. Творението, което покорява феновете на сандвичите с майонеза, е роботизиран 3D принтер, които рисува портрети за изключително кратко време.

Не може да отречете, че сте хапвали бургери под всякаква форма и с най-разнообразни продукти от сирене, риба и всякакви меса, с всички видове зеленчуци, че дори и понякога с плодове, но едва ли сте виждали, а пък камо ли хапвали, сандвич със своя лик.

Неминуемо това изобретение подлуди още повече феновете на селфитата и сега вече много от тях са виждали и дори опитвали на вкус своето майонезено селфи.

Процесът е изключително бърз и прост - на влизане в закусвалнята, докато поръчвате сандвича си, вие в също време се сдобивате и със снимка, която автоматично се прехвърля чрез миникомпютър към интересната роботизирана ръка.

Там чудото се материализира. Специална програма обработва снимката, така че да се наблегне на някой по-основни и по-важни за лицето или косата контури и характеристики. Само след няколко минути (не повече отколкото и обикновено прекарвате в очакване на своя бургер) ще получите не само свеж, топъл, пресен и вкусен сандвич, но отгоре ще видите и свое селфи от майонеза.

Селфи от майонеза

Ако все пак смятате, че това предложение не е за вас, може да го бойкотирате, като си направите истинско селфи, докато печете сладки или забърквате домашен крем за неустоима шоколадова торта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати