Традиционни великденски храни, които трябва да сложите на трапезата

5 от 5 Снимки

5. Дроб сарма


Надали има по-хубаво съчетание на вкусове от дроб-сармата за любителите на агнешко месо, дреболии, ориз, пресен лук, свеж джоджен и магданоз. Именно такава комбинация предлага тя на ценителите.
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка-23%
Практичен аксесоар за вашия дом:
Разпределител за прибори с 6 отделения и екстра приставка
10.00 лв.
7.70 лв.
Виж ››

Всеки българин, който почита християнските традиции, се стреми да създаде за семейството и близките си неповторимо настроение по празниците.

Сред най-големите и почитани празници е Великден - Възкресението на Исус Христос. По традиция българинът се грижи всеотдайно за семейството и празничната трапеза.

В тази статия ще обърнем внимание на традиционните храни за Великден, които консумираме на този хубав пролетен празник.

Всичко те, които събрахме за вас в галерията горе, както и веселото настроение ще направят празниците ни незабравими.

Внесете допълнителен цвят и свежест на трапезата с красиви панери за яйца, декоративни зайчета, цветни салфетки и покривки.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати