Какво се случва с храната след нощта на Оскарите?

Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
Практичен аксесоар за вашия дом:
Пластмасов въртящ се поднос за хладилник 25 см
15.00 лв.
Виж ››

Грандиозните холивудски партита освен с блясъка и наградите, неминуемо са свързани и с разточителните предложения и постижения на многобройни кетъринг фирми.

Замисляли ли сте се някога какво се случва с всичката деликатесна и невероятно скъпа, изискана храна, приготвена за наградите Оскар?

Не е тайна фактът, че преобладаващата част от звездите са на целогодишни строги диети и хранителни режими, които едва ли ще им позволят дори да вкусят от неустоимите хапки подредени изящно по форма и цвят. Именно това е и главната причина по-голямата част от храната да остане недокосната дори и след края на голямото събитие. Дали всичко това се изхвърля на боклука?

Не! Не бързайте да критикувате звездите. Почти винаги изисканите лакомства за това събитие са предварително подготвени от известни шеф-готвачи като Волфганг Пък, които през годините имат сключени споразумения с благотворителни организации.

По този начин дори и най-бедните и нуждаещи се имат възможността да опитат от храната на известните и да се почувстват глезени и обгрижвани, макар и само за ден или два.

Главният готвач за нощта на Оскарите- Джаки Келли споделя: След като мине 23 ч. (в нощта на Оскарите), когато емоциите вече започват да намаляват, събитието леко отшумява и звездите започват да се разотиват, поглеждаме какво още е останало по масите.

След това всичко се прибира, пакетира се внимателно и се изпраща на места в Лос Анджелис, Аризона и Невада, като по този начин се помага на благотворителни организации, които освен подслон подаряват на нуждаещите се и различни деликатеси, които едва ли някога са опитвали.

Тазгодишните Оскари и по-скоро това, което се случи с храната след края на бляскавата вечер, бяха подкрепени и от актрисата от Бедняка милионер - Фрейда Пинто, която в партньорство с подходяща хранителна фирма, организира даряването на недокоснатата храна. Тя написа в личния си профил в Инстаграм: Излишъкът не е бляскав, но това да нахраниш някого е!

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати