gotvach.bg»Статии»Любопитно»Мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

Мръсните тайни на заведенията за бързо хранене

1 от 10 Снимки

1. Най-доброто време за бързо хранене


Перфектното време да се нахраните в място за бързо хранене, ако изобщо има такова, е в т.нар. натоварени часове, между 11:00 и 13:00 и периода между 18:00 и 20:00 часа. Причината е, че колкото и да се старае да се подготви за потока от хора, персоналът все пак приготвя и прясна храна.

Бързата храна – съвременният човек не само знае какво е това, но и го обича. Ежедневието ни цени скоростта, а заведенията, които предлагат подобни храни, знаят как да ни го осигурят.

Простота, наситен вкус, бързо обслужване – това са само част от нещата, които просто обожавате в заведенията за бързо хранене. Триковете, за да постигнат това обаче, скоростно ще ви откажат от храненето там. Всички знаем колко нездравословна е консумацията им и факта, че прекаляването с бургери и дюнери води до затлъстяване. Това обаче е само върхът на айсберга.

За да видите в каква лъжа живеете, в галерията горе сме събрали топ 10 на нещата, които собствениците на глобалната индустрия за бързо хранене определено не иска да научавате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати