Суперидеи за малка градина в кухнята

1 от 4 Снимки

1. Див лук


Дивият лук придава невероятен вкус. Освен полезните му качества за организма, растението гони и вредители като комари, мухи и хлебарки. Отглежда се лесно, но трябва да имате слънчев прозорец. Нужни са ви луковици от див лук, които можете да си осигурите от пазара или кратка разходка в планината. Посадено във влажна почва, растението ще е готово за консумация след 6 седмици. Трябва да поливате редовно и да не оставяте почвата да изсъхне.
Цифрова кухненска везна с формата на лъжица-27%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Цифрова кухненска везна с формата на лъжица
30.00 лв.
22.00 лв.
Виж ››

Свежите билки са от съществено значение за всяко качествено ястие. Колкото и да си кривим душата, не можем да кажем с чиста съвест, че вкусът на едно ядене е същият, когато е подправено със сухи подправки.

Разбира се, осигуряването на свежи билки е доста трудно - особено в по-студените месеци. Точно и затова най-добре е да си отглеждате вкъщи. Кое място е по-подходящо за това от кухнята. Тя е свещеното пространство за всяка домакиня. Тази стая от дома ни е проектирана и подредена, така че кулинарните опити да са максимално улеснени и да бъдат доведени до успешния си край и, не на последно място, подобаващо оценени от цялото семейство.

Сега представете си, че някои от екзотичните билки и подправки, които използваме при готвенето, са лесно достъпни в кухнята. Колко по-лесно би било, ако всъщност можем да произведем няколко от тези съществени съставки, необходими за нашите вкусни ястия в самата кухня.

В галерията може да видите и няколко подправки за които може и да не сте се сетили, че лесно можем да отгледате във нашата кухня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати