Най-големите грешки, които правиш при пазаруване

1 от 6 Снимки

1. Не обръщате внимание на грамажа на продуктите


Както знаете, в магазините на един и същи щанд винаги са наредени различни продукти от еднакъв вид. Преди да посегнете към този, който е най-евтин, вижте първо какво е неговото количество. Възможно е разфасовката на стоката с по-ниска цена да е по-малка и тогава даденият продукт реално няма да е по-изгоден от останалите;

Всеки от нас пазарува по веднъж или повече пъти на ден. Посещението на близкия супермаркет се е превърнало в такава рутина, че често грабваме пазарната кошница и се насочваме към щандовете почти автоматично и без да си даваме сметка какво точно правим.

В резултат на това накрая се озоваваме на касата с куп ненужни продукти, сметката ни отново е висока, в хладилникът - препълнен.

Същевременно обаче можем да пазаруваме така, че разходите ни да не влияят пагубно на семейния бюджет, като при това купуваме качествени и вкусни храни.

Това лесно може да се случи, когато започнем да пазаруваме осъзнато и спрем да правим тези седем грешки, които ще откриете в галерията ни.

Вижте кои са те и организирайте по-внимателно следващото посещение на любимия си магазин. Уверяваме ви, че можете много да улесните живота си, ако просто си наложите някои простички правила.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
gyunay cebeci
gyunay cebeci
29.09.2017 15:02
Полезна статия, бих добавил, че е много важно да четем и съдържанието на продуктите. В смисъл гледайте цената, но не забравяйте съставките, колкото по-малко са, толкова по-добре
1
0