Ефикасни, бързи и евтини диети

Ефикасни, бързи и евтини диети

Ако по една или друга причина ви се налага да свалите килограми бързо, то вижте следните две диети. Те са ефикасни и не са скъпи, което означава, че няма да нарушат бюджета ви.

Първата диета, която ви предлагаме е бананово-млечна. С нея можете да свалите до 3 килограма за 3 дни. И това е нормално, защото млякото е продукт, който стимулира загубата на килограми. Бананите от своя страна са много полезни, с богато съдържание на фибри, калий и витамини. Те са източник на енергия и засищат глада.

Подгответе своето тяло преди да започнете тази диета – направете няколко подготвителни дни, в които не бива да ядете пържено, сладко или мазно.

Диетата позволява да консумирате по 3 банана на ден и три чаши обезмаслено мляко. Разпределете ги на равни части за няколко хранения.

Ефикасни, бързи и евтини диети

Следващият вариант на тази диета също е много ефективен. Спазвайте го от три дни до една седмица. Всеки ден яжте по един килограм банани и нищо друго. Пийте зелен чай в неограничени количества. Дневният прием на калории трябва да е около 1300 ккал.

Резултатите от тази диета ще са дълготрайни, ако след като я приключите се храните умерено и здравословно.

Можете да приложите и диета, която включва само консумацията на мляко. Тя се прилага от 5 до 7 дни, много е драстична, но в същото време е и полезна и прочистваща.

Пийте по един литър мляко на ден, това е единственото, което се консумира. Разделяйте приема на 2 или 3 часа по една чаша мляко.

Следващата диета е тридневна, отслабва се бързо с нея. Можете да я съчетаете със сауна или масаж.

Ефикасни, бързи и евтини диети

Първи ден хапнете едно печено пиле без кожата, разделено на три равни порции, като най-добре последната порция да приемете няколко часа преди сън.

Втори ден – 300 г телешко, приготвено на грил или варено, отново разделено на три равни порции.

На третия ден разрешени са само от 3 до 5 чаши кафе.

Не бива да прилагате диети прекалено дълго време. Правете почивки между диетите, захранвайте организма си със здравословни храни, като избягвате мазното, сладкото и прекалено соленото.

Рейтинг

5 6
4 6
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Катерина
Катерина
15.01.2016 21:19
отново простотии как едно кило банани на ден бе и как цял ден само на кафе тоя дето го е писъл това е за смъртна присъда
1
0
andrea
andrea
12.03.2014 17:06
ако не стани защото много пъти сам пробвала и нищо не стаава
2
1
Даниела
Даниела
27.04.2012 20:49
емии горе долу ми помага ;)
8
4
андреа
андреа
12.03.2014 17:08
кво значи горе долу или ти помага или не трябва да си честна
5
3