Лесна тридневна пречистваща диета

Моркови за тънка талия

Тридневната пречистваща диета е строг план, който трябва да се спазвате точно за три дни в даден момент, последван от нормално хранене за четири или пет дни, преди да се решите отново да възобновите плана.

Тридневна диета е много специфичен хранителен план, който трябва да се спазва стриктно. Порциите трябва да се ядат точно както е посочено. Също така, по време на диета не трябва да пропускате хранене, дори и ако не са гладни. Тридневен план за хранене:

Ден 1

Закуска: Черно кафе или чай с 1 капсула подсладител, 1/2 грейпфрут или сока от него, 1 парче препечен хляб с 1 супена лъжица фъстъчено масло

Обяд: 1/2 чаша риба тон, 1 парче тост, Черно кафе или чай с 1 капсула подсладител

Здравословно хранене

Вечеря: 30 грама постно месо или пиле, 1 чаша зелен фасул, 1 чаша моркови, 1 ябълка, 1 чаша ванилов сладолед

Ден 2

Закуска: Черно кафе или чай с 1 капсула подсладител, 1 яйце, 1/2 банан, 1 парче тост

Обяд: 1 чаша сирене или риба тон, 8 солени бисквити

Вечеря: 200 гр. говеждо, 1 чаша броколи или зеле, 1/2 чаша моркови, 1/2 банани, 1/2 чаша ванилов сладолед

Ден 3

Закуска: Черно кафе или чай с 1 капсула подсладител, 5 тънки солени бисквити, 50 гр. сирене чедър, 1 ябълка

Обяд: Черно кафе или чай с 1 капсула подсладител, 1 варено яйце, 1 парче тост

Броколи

Вечеря: 1 чаша риба тон, 1 чаша моркови, 1 чаша карфиол, 1 чаша пъпеш, 1/2 чаша ванилов сладолед.

В допълнение към стриктното дневно предписание на хранене, по време на диета трябва да пиете по 4 чаши вода или некалорични напитки дневно.

Как работи

Никой не уточнява магическата сила на тази комбинация от храни, включени в този план, но те създават уникална метаболитна реакция и стимулират изгаряне на мазнини.

Тази диета и комбинацията на храните в нея помага да изгаряте мазнините, повишава енергията, прочиства тялото и не на последно място намалява холестерола.

Както подсказва името, тридневната диета трае само три дни, въпреки че може да се повтаря безкрайно, толкова дълго, колкото искате, като се редува с 4-5 дневно "нормално хранене". Целта на връщането към обичайния си режим на хранене е да поддържате метаболизма от забавяне. Тридневната пречистваща диета е в топ 25 на най употребяваните и ефикасни американски диети.

Рейтинг

5 5
4 6
3 5
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (11)

Изпрати
здраве
здраве
15.07.2013 12:55
каква е тази капсула подсладител и защо се промотират вредни за здравето субстанции? реално захарта е многократно по-полезна от "капсула подсладител"... и какво по-точно означава парче тост - препечена филия или?
2
0