Здравословна диета с извара топи 5 кг за 5 дни

Отслабване

Здравословна диета с извара, която не лишава организма ви от нито едно от полезните вещества, които трябва да приема, може да ви помогне да стопите 5 килограма само за 5 дни.

При диетата се използва нискомаслена извара, която помага за изгарянето на мазнините и предотвратява трупането на нови. Друг голям плюс на тази диета е, че с нея отслабвате, но непрестанно имате усещането за ситост.

С диетата от извара организмът се пречиства от токсините и се набавя с млечни мазнини, въглехидрати и протеини.

Изследване преди време беше доказало, че 2 дни на тази диета са достатъчни, за да се видят първите резултати от нея. При хранителния режим няма нужда всекидневно да броите приетите калории.

Извара

Популярната диета се предлага в 3 варианта, така че всеки да избере този режим, който му е най-удобен за спазване.

Тази диета има и още едно основно преимущество за голяма част от работещите хора – не трябва да събирате предварително в кутийки за съхранение по едно парченце сирене, по 50 грама риба, филия хляб, плод и т.н. Единственото, от което имате нужда е да не забравите да вземете изварата сутрин.

Първи вариант:

За 1 ден трябва да изядете 400 грама извара, разпределена в 4-5 порции. Трябва да изпиете и 1.5 литра обезмаслен кефир, както и между 1.5-2 литра вода. Може да пиете и билкови чайове, но без захар.

Мляко и Извара

Втори вариант:

Трябва да изядете 500 грама извара за 1 ден, разпределена на няколко порции, както и 2 плода, но без банан. През деня трябва да пиете много вода и зелени чайове.

Трети вариант:

Трябва да изядете 500 грама извара, разпределена в 4-5 порции. Сутринта трябва да хапнете и смес между чаша кефир и шепа овесени ядки. Същото може да си приготвите и за следобедна закуска.

Диетата не може да се повтаря всеки месец, защото ще се приеме тежко от организма. Тя не е подходяща за тийнейджъри и бременни. Най-подходящото време за прилагане на този хранителен режим са сезоните лято и зима.

Рейтинг

5 1
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати