Отслабнете с едноседмична диета с яйца без йо-йо ефект

Диета яйца

Яйцата са една от най-полезните храни. Неслучайно всички спортисти и хора, занимаващи се с активна физическа дейност, предпочитат да похапват варени яйца през деня. Те са вкусни, засищат и дават енергия без особено много калории.

Варените яйца са традиционна храна за България. Диетата с варени яйца е лесна за следване, а резултатът е бърз и траен. Диетата е подходяща за всеки, който иска да свали няколко килограма за кратко време.

Диетата с варени яйца помага да свалите килограми без усилия в рамките само на броени дни. За нея не ви трябва особена предварителна подготовка, а най-хубавото е, че не чувствате глад. Диетата продължава седем дни, след които ще се радвате на красива и стройна фигура, но без йо-йо ефект. Менюто е еднотипно и лесно за изпълнение.

Диета с варени яйца

Закуска: 2 твърдо сварени яйца, филия пълнозърнест хляб, чаша кафе или чай без захар;

10 ч: 2 цитруса по избор. Бананите са забранени;

Отслабване с яйца

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, огромна купа зеленчукова салата. Забранени са добавки като картофи и месо;

16 ч.: Плод по избор;

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца, 300 г чисто сварено месо, салата от зеленчуци;

Диетата с варени яйца продължава най-много 7 дни. Те трябва да са пресни и по възможност домашни. В по-топлите дни яйцата се развалят бързо, затова много внимавайте как ги съхранявате. Когато навън е по-топло, трябва да се варят между 14 и 17 минути.

По време на диетата трябва да се приема по 2 л вода дневно. Позволени са и неограничените количества билков чай, стига да е без добавена захар и подсладители. Най-добре е всички продукти, които приемате, да са пресни и домашно производство.

Освен всичко друго, яйчената диета е сред малкото, които напълно печели доверието на специалистите. Те обаче предупреждават, че не трябва да прекалявате с приема на варени яйца, за да не се претовари организмът.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Жаклин Тонгурян
Ще опитам.Дано има ефект.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
05.05.2016 15:17
много подходяща за оползотворяване на изостанали великденски яйца..
7
1