Диета с банани и прясно мляко за бързо и ефективно отслабване

Диета с банани и прясно мляко за бързо и ефективно отслабване

Банан и мляко

Широко разпространено е мнението, че от бананите се пълнее. Макар и да има резон в твърдението, истината е, че благодарение на тях можем и да се отървем от излишните килограми. Това може да стане, ако се спазва специален режим на консумацията им.

В екзотичния плод има високо съдържание на захар. Ако се прекалява с яденето на банани, естествено това ще доведе до покачване на теглото. За да имат плодовете обратния ефект, просто трябва да се съобразявате какво количество калории приемате, докато ги похапвате.

Бананите изключително добре стимулират храносмилателната система. Те й помагат да работи по-добре. Тъкмо поради това им свойство могат да бъдат използвани добре в различи диети.

Освен това помагат на тялото да се освободи от токсините и придават блясък на кожата. По принцип оптималният брой банани седмично не бива да надвишава десет. Ето и две разновидности на банановата диета.

Тридневна диета с банани и мляко

Диета с Банани

Благодарение на този хранителен режим можете да свалите до 6 килограма. Диетата е изключително лесна. Дневният ви порцион трябва да бъде съставен от пет банана и четири чаши нискомаслено прясно мляко. Разпределят се по ваше усмотрение.

Оптималният вариант е два банана на закуска и два за обяд, придружени с чаша мляко. За вечеря един банан и две чаши мляко. Можете да ги хапвате отделно или да нарежете плода на купчета и да го смесите с млякото.

Седемдневна бананова диета

С този хранителен режим освен че сваляте килограми, прочиствате и организма си. За него са нужни банани, яйца и нискомаслено прясно мляко.

Дневният прием на банани е шест – по два за всяко основно ядене. Пийте прясно мляко по всяко време, когато пожелаете, но не трябва да пропускате основните хранения.

Всеки втори ден хапвайте на обяд и по две яйца, за да осигурите на тялото нужните протеини. Така ако започнете в понеделник, яйца се консумират във вторник, четвъртък и събота.

След края на диетата избягвайте мазнини в следващите два дни, за да избегнете йо-йо ефекта. Чрез тази диета можете да свалите до 10 килограма само за седмица.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Nikol
Nikol
19.04.2016 15:43
Струва ми се лесно,ще опитам
4
0