gotvach.bg»Статии»Диети»Диетата, която наистина действа на 100 процента!

Диетата, която наистина действа на 100 процента!

Диета с ябълки
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
Препоръчано за теб:
Спортен колан за отслабване с ефект на сауна
20.00 лв.
Виж ››

Детоксикацията на човешкото тяло е много важна. В 21 век хората ядат, каквото има в магазина и все още много малко от нас се замислят за това какво ядат и пият ежедневно. Малко са хората, които ядат натурални храни.

Затлъстяването не е полезно за нас и нашето здраве - влияе не само на външния ни вид, а влияе и на здравословното ни състояние, което е едно от най-важните неща в живота, защото ако човек не е здрав, няма а успее да постигне много неща.

Препоръчвам ви диета, която е тествана и наистина действа, но ако има постоянство. За щастие аз нямам такива проблеми, но моята приятелка свали 23 кг за 20 дена чрез тази диета. Първите няколко дни и бяха трудни, но след това успя. Реши, стегна се и го постигна. Ето и диетата:

Изберете си чай, който ви харесва, независимо какъв: мента, мащерка, черен чай, турта, липа и т.н. Вземете си също и 1 кг ябълки.

В продължение на две седмици сутрин, щом станете, хапвате една ябълка и след два часа си правите от любимия чай. И така редувате през два часа ябълка и чай всеки ден, като започнете с ябълката.

Сами ще намерите разлика не само в теглото. Ще започнете да се чувствате по-добре и физически. Ябълката ще ви държи сити и същевременно ще изчисти тялото ви от натрупаните токсини.

Диета

След тези две седмици започвате с леко захранване с храни от сорта на зеленчукова супа, крем супи, от месните изделия се препоръчва само пилешко месо и то варено с малко масло и по възможност с розова сол или без такава. Ако пиете кафе, опитайте безкофеиновото, ако не сте го отказали след две седмици, с по една филия черен хляб.

Поддържайте това леко хранене в продължение на 20 дни. Ще бъде перфектно, ако съчетаете диетата с известна доза спорт. Няма да е зле да посещавате фитнеса поне по два часа на ден, да се разхождате в парка, да ходите на разходка в гората през лятото - катеренето в гората разширява дихателните пътища, чистият въздух също ще ви благоприятства.

Диетата може да се прави и един път месечно просто за детоксикация на тялото. Тогава същата процедура, само че редуването на ябълка с чай през два часа, да бъде в рамките на една седмица.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати