Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Тайната на сочните пържоли на фурнаТайната на сочните пържоли на фурна
18 Дек.
41
Пробвал съм какви ли не трикове - начукване, маринати, подправки, фолиа, гювечи и т.н., докато не попаднах на една статия, където простичко беше обяснен принципът на печенето (не варенето)....
Тайната на перфектното сушиТайната на перфектното суши
02 Юни
А най-голямата тайна за приготвянето на перфектното суши се крие в обработката на ориза....
Тайната на перфектното барбекюТайната на перфектното барбекю
30 Май
Вижте още: - Най-вкусните ястия на барбекю; - Съвети за барбекю в двора; - Барбекюто в Северноамериканска кухня....
Зеленчуково ястие с челядинки на фурнаЗеленчуково ястие с челядинки на фурна
23 Ноем.
Печем на 180-200 градуса на фурна до готовност на зеленчуците (30-40) минути. Може да се добави ориз....
Бързо ястие с тиквички на тиганБързо ястие с тиквички на тиган
04 Август
След като лещата е готова, бързото ястие с тиквички на тиган може да бъде сервирано!...
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиСтерилизирана заготовка за ястия с тиквички
20 Юни
1
А и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват. * По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
Испанско ястие с пилешки бутчета на фурнаИспанско ястие с пилешки бутчета на фурна
31 Януари
1
Обелваме и нарязваме картофите на кубчета....
Леко ястие с пресни картофи на фурнаЛеко ястие с пресни картофи на фурна
06 Юни
Махаме фолиото и запичаме картофите на фурна още 5-10 минути до златисто. Сервираме веднага готовото леко ястие с пресни картофи на фурна....
Тайната за перфектно тяло на Златка РайковаТайната за перфектно тяло на Златка Райкова
23 Юни
Златка Райкова е известна със своята суета. През годините плеймейтката се е подлагала на различни интервенции по разкрасяване. За нея редовно се грижат най-добрите гримьори и коафьори. Изваяното си тяло обаче блондинката...
Перфектно Ягодово ПарфеПерфектно Ягодово Парфе
01 Май
Перфектното Ягодово Парфе е готово....
Перфектно шоколадово брауниПерфектно шоколадово брауни
13 Септ.
Включете фурната на 180 градуса, перфектно шоколадово брауни се пече в предварително зягрята фурна. На водна баня разтопете шоколада и маслото. Щом е готов, го отделете на страни, за да се охлади малко....
Ястие с колбасЯстие с колбас
21 Март
Картофите се обелват и нарязват на кубчета. Колбаса се нарязва на не много дебели парчета, а лука - на полумесеци. Прехвърлят се в намазан с олио йенски съд и към тях се добавят доматения сок, подправките и олиото....
Ястие с маслиниЯстие с маслини
21 Февр.
Задушаваме в мазнината и малко вода последователно ситно нарязания лук, нарязаната на филийки целина и настърганите домати. Поръсваме с червения пипер и брашното....
Ястие с гъбиЯстие с гъби
16 Февр.
След това се добавя нарязаният на кубчета картоф. Долива се вода, не много. Когато омекнат картофите, се добавя нарязаният морков. След това се добавя ситно нарязаната червена чушка....
Ястие с лимецЯстие с лимец
07 Дек.
Загрейте зехтина, добавете нарязания лук. Когато се изпържи, добавете нарязания домат и сварения лимец. Добавете сол и задушавайте при непрекъснато бъркане, докато доматът омекне. Преди сваляне от котлона добавете...
Ястие в гювечеЯстие в гювече
22 Дек.
1
Когато са готови се чуква по 1 яйце на всяка купичка и се запича до забулване на яйцето....
Постно ястие с чушки и домати на тиганПостно ястие с чушки и домати на тиган
20 Септ.
Поднесете като основно ястие или като гарнитура за месо или кюфтенца. Постното ястие с чушки и домати на тиган е готово....
Тайните на перфектното ризото!Тайните на перфектното ризото!
21 Април
1
Обичате ризото, но все не се получава. Всеки път започвате приготвянето му с желанието този път да се получи кадифено, кремообразно и „ал денте”, но в резултат получавате каша с консистенция на лепило? Макар да е...
Тайните на перфектното тестоТайните на перфектното тесто
20 Януари
6
Ето какво е добре да знаете и да спазвате, ако държите всеки път да очаровате своите близки или гости с перфектно приготвени тестени изделия: - Независимо какво тесто замесвате, винаги се старайте да пресявате брашното...
Тайната на перфектния мус от кестениТайната на перфектния мус от кестени
02 Окт.
Тайната на добрия мус от кестени се състои в начина, по който се подготвят кестените. За да се сварят хубаво, трябва да се направи малък разрез като Х, за да се пробие кората....
Себеусъвършенстването е тайната на перфектния бракСебеусъвършенстването е тайната на перфектния брак
28 Ноем.
Но какво наистина се крие зад думите „успешен брак”? Как да разберем дали той е перфектен, или пълен провал и най-важното – как да превърнем второто в първото?...
Тайната на перфектното тесто за пицаТайната на перфектното тесто за пица
04 Окт.
7
Тестото за пица се получава перфектно, когато се прави с мая. Тогава тестото бухва и пицата става пухкава, а месо, зеленчуци и другите продукти сякаш потъват в облак от тесто....
Перфектно сладко от прасковиПерфектно сладко от праскови
05 Септ.
1
Може да ви се стори, че захарта е малко, но това е идеалното съотношение за истинско сладко, в което се усеща вкусът на плода, а не само на захрта. Измиваме, обелваме прасковите и ги нарязваме на малки кубчета....
Моето перфектно шоколадово суфлеМоето перфектно шоколадово суфле
08 Септ.
Вътрешността на суфлето трябва да остане течна. Неслучайно го наричат още лава кейк. Да ви е вкусно с моето перфектно шоколадово суфле!...
Перфектно изпържена хрупкава цацаПерфектно изпържена хрупкава цаца
17 Юли
Въпрос на желание, но да знаете, че по този начин се получава перфектно изпържена хрупкава цаца!...