Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Внимание! Опасни козунаци заливат пазара за Великден!Внимание! Опасни козунаци заливат пазара за Великден!
29 Април
опитат да пласират за Великден и Гергьовден....
Румънско агнешко и тази година ще залее пазара за ВеликденРумънско агнешко и тази година ще залее пазара за Великден
12 Април
Най-голяма конкуренция на българското производство и тази година ще е от румънския внос на агнешко месо. Експерти алармират, че голяма част от месото е внесено без необходимите документи....
Опасни яйца заливат пазараОпасни яйца заливат пазара
05 Март
5
Областната дирекция по безопасност на храните (ОДБХ) в град Добрич предотврати продажбата в търговската мрежа на повече от 8000 негодни яйца. При рутинна проверка инспектори от дирекцията са открили нерегистрирана ферма...
Миникозуначета за Великден в хлебопекарнаМиникозуначета за Великден в хлебопекарна
07 Април
Прясното мляко се затопля леко, сипват се захарта и сухата мая и се разбърква до разтварянето им. Яйцата се разбиват с тел и се прибавят при млякото. Сместа се изсипва в тавичката на хлебопекарната. Прибавят се и останалите...
Внимание! Заливат ни с агнешко от военния резерв на Нова ЗеландияВнимание! Заливат ни с агнешко от военния резерв на Нова Зеландия
08 Март
Не е тайна, че в седмиците преди Великден и Гергьовден родните търговци заливат пазара със замразено вносно агнешко месо, което на практика е част от военните резерви на различни държави....
Крехко агнешко за ВеликденКрехко агнешко за Великден
16 Септ.
Това печено агнешко се готви приблизително около 2 часа. Махаме фолиото и оставяме крехкото агнешко за Великден да се запича до желаната коричка....
Агнешко печено за ВеликденАгнешко печено за Великден
01 Май
Традиционно на Великден на празничната трапеза присъства агнешкото. Вижте няколко идеи за вкусно агнешко печено. Първото ни предложение за печено агнешко с картофи, розмарин и чесън....
Внимание! Фалшив оцет и захар заливат пазара в сезона на зимнинатаВнимание! Фалшив оцет и захар заливат пазара в сезона на зимнината
07 Окт.
1
В сезона на зимнината на пазарите у нас се предлага и фалшива румънска захар, произведена от изкуствени подобрителни....
Козунак за Великден в Еър ФрайърКозунак за Великден в Еър Фрайър
06 Април
Козунак за Великден в Еър Фрайър - пухкав, ароматен и готов за вашата великденска трапеза....
Козунаци с опасни подсладители и стари яйца заливат пазара по ВеликденКозунаци с опасни подсладители и стари яйца заливат пазара по Великден
09 Април
1
С наближаването на Великден зачестяват и предупрежденията на производители и власти за некачествените продукти, които се очаква да залеят пазара....
Крехко агнешко печено за ВеликденКрехко агнешко печено за Великден
11 Юли
Крехкото агнешко печено за Великден е готово....
Печено агнешко бутче за ВеликденПечено агнешко бутче за Великден
04 Дек.
Сложете агнешкото бутче за Великден да се пече в умерено загряна фурна, като от време на време го обливате със соса. Щом печеното агнешко хване лека коричка, покрийте с лист алуминиево фолио и го доопечете....
Дъмпинг с румънско месо саботира родното агнешкоДъмпинг с румънско месо саботира родното агнешко
16 Април
Вносно агнешко месо от Румъния и Нова Зеландия намали продажбата на българското месо малко преди Великден заради ниските цени, на които се предлага....
Сладкиш за Великден с орехи и мармаладСладкиш за Великден с орехи и мармалад
13 Април
Сладкишът за Великден с орехи и мармалад е готов....
Агнешко със сини сливи за ВеликденАгнешко със сини сливи за Великден
07 Април
Агнешките пържоли нека бъдат големи - всяка около 400 - 450 грама. Овкусете месото със сол и черен пипер. Затоплете четири супени лъжици зехтин в тиган. Овкусените пържоли запържете в зехтина за около десет минути...
Нискокачествени краставици заливат пазара тази пролетНискокачествени краставици заливат пазара тази пролет
16 Април
По думи на Гунчев, родните краставици в момента са най-качествените зеленчуци на пазара, защото са най-пресни....
Гръцки дини заливат родните пазариГръцки дини заливат родните пазари
21 Юли
От пазарите у нас е почти невъзможно да си купим български дини, тъй като повечето от летните плодове са внос от Гърция. Българските производители обвиняват дъжда за липсата на български дини. Освен че производството...
Печено агнешко с уникална коричка за ВеликденПечено агнешко с уникална коричка за Великден
07 Април
2
Връщаме във фурната за последни 15 минути за образуването на коричка на нашето вкусно агнешко печено. Да ви е сладко с тази моя рецепта с агнешко за Великден. Печено агнешко с уникална коричка за Великден е разкошно!...
Крехко агнешко със зелен лук за ВеликденКрехко агнешко със зелен лук за Великден
14 Април
Загрейте фурната на 200 градуса и сложете агнешкото да се пече на тази температура около 3.5 часа, след това махнете фолиото и печете още 30 мин. Крехкото агнешко със зелен лук за Великден...
Агнешко със зелении на фурна за ВеликденАгнешко със зелении на фурна за Великден
09 Май
Отново поставяме във фурната и печем агнешкото със зелении на фурна за Великден до желания загар....
Защо на Великден се яде агнешко?Защо на Великден се яде агнешко?
14 Януари
В края на тази седмица е настъпил Великден. Съществува и друга легенда, според която агнето символизира Великден в Централна и Източна Европа....
Агнешкото за Великден поевтиняваАгнешкото за Великден поевтинява
04 Април
Очаква се месото да запази стойностите си в търговската мрежа в седмицата преди Великден. Анализът на пазара показва, че в периода 22-29 март цените на едро на цяло агне запазват най-ниски стойности в Русе....
Фалшиви биохрани и мед менте заливат пазараФалшиви биохрани и мед менте заливат пазара
15 Март
Не бе назовано обаче името на санкционирания производител, като даже и Агенцията по храните не пожела да назове измамника на пазара....
Троянско агнешко ще напълни магазините за ВеликденТроянско агнешко ще напълни магазините за Великден
20 Февр.
„Все още е рано да се каже каква ще бъде цената на едро на агнешкото. Тя ще е ясна две седмици преди Великден” – обясни Стойчев....
Румънско сладко от ягодов сокРумънско сладко от ягодов сок
10 Август
Ягодите се пасират и се слагат в марля, сгъната няколко пъти. Сокът се отцежда, оставя се за половин час и се добавя захарта. Вари се на бавен огън, като постоянно се отстранява пяната. Сладкото не трябва да се превари...