Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Ето защо не е нужно да белите зеленчуцитеЕто защо не е нужно да белите зеленчуците
17 Септ.
В интервю през 2014 година Джонсън казва, че изхвърля белачката си и именно чрез това губи рефлекса да бели всичко....
Защо не трябва да ядем ябълки вечер?Защо не трябва да ядем ябълки вечер?
11 Юли
Така ще се справите по-лесно с излишните килограми, ще подобрите храносмилането си, кожата ви ще е по-здрава и красива и ще извлечете максимално хранителните вещества....
Защо ябълките потъмняват?Защо ябълките потъмняват?
01 Окт.
Често се добавя, че ако ябълката не потъмнее след рязане или има малко "ръжда" на разреза, тогава ябълката съдържа малко желязо....
Лечебна смес Чистач на белите дробовеЛечебна смес Чистач на белите дробове
10 Дек.
6
Ако сте пушач или бивш пушач, е много вероятно белите ви дробове да се разрушат от цигарените токсини....
Напитка за пречистване на белите дробовеНапитка за пречистване на белите дробове
04 Юли
Тази напитка е чудесно начало за борбата за всички, които биха искали да се откажат от пушенето! Пречиства белите дробове и подпомага тяхното възстановяване....
Правите огромна грешка, ако белите кората на ябълките!Правите огромна грешка, ако белите кората на ябълките!
21 Окт.
Тези химикали атакували раковите образувания на белите дробове, черния дроб и правото черво....
Не яж частично развалени ябълки! Ето защоНе яж частично развалени ябълки! Ето защо
13 Ноем.
Изследователката обяснява, че може на повърхността на ябълките да се виждат съвсем малки части, които да не изглеждат много добре, но вътрешността на ябълката да има здрав вид....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
Да ви сладко....
Как да замразим нахутКак да замразим нахут
07 Юли
Ето как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
Как да изсушим дренкиКак да изсушим дренки
18 Март
Оставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички. Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
Как да карамелизираме лукКак да карамелизираме лук
08 Януари
2
Сложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар. Прибавете захарта и объркайте добре....
Защо да ядем ябълки?Защо да ядем ябълки?
24 Ноем.
Ябълките са много полезни за здравето, без значение техния цвят. Богати са на витамини и минерали, съдържат ценни фибри. Има много рецепти с ябълки и не е задължително да се хапват в суров вид....
Запарка Цвят от Слез за белите дробовеЗапарка Цвят от Слез за белите дробове
03 Април
Запарката Цвят от Слез за белите дробове е много полезна....
Защо ябълките са най-популярните плодове?Защо ябълките са най-популярните плодове?
27 Август
Няма по-популярен плод от ябълката, твърдят американски диетолози. Според последните статистически изследвания ябълките са най-често купувания плод в цял свят....
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Пробвайте шофьорския кекс с клечка да излезе суха, без тесто. Изважда се кексът и охладен се нарязва. Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее към него се слагат нарязаните моркови и чушки. Добавят се и грахът и царевицата....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Добавям нарязаните на не много едро картофи, заливам с малко вода да се задушат, прибавям магданоз и подправките. Разбърквам и местя в тенджера, заливам с топла вода да покрие картофите....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да сварим лесно кестениКак да сварим лесно кестени
06 Август
Вече всички знаем как да сварим лесно кестени. Насладете им се....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Защо и как да замразим ябълкиЗащо и как да замразим ябълки
04 Окт.
Този метод е подходящ за пълнене и печене на ябълки във фурната. Резени ябълки в плик Поставете нарязаните и винаги сухи ябълки върху малък съд или плоска тава на един слой, поставете във фризера за една нощ....
Трябва ли да се бели кората на ябълките?Трябва ли да се бели кората на ябълките?
29 Януари
В тази статия ще се спрем на въпроса трябва ли да се бели кората на ябълките и защо. Съществуват спорове дали кората на ябълките трябва да се бели....
Плодове и зеленчуци, които не трябва да белитеПлодове и зеленчуци, които не трябва да белите
31 Януари
/page pageЯбълка Ако премахнете обелката на ябълката, губите кверцетин (който се предписва като лекарство за сърдечни проблеми), витамин C и тритерпеноиди, които се борят с рака....