Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гарнитура за всеки вид рибаГарнитура за всеки вид риба
09 Дек.
Измийте, обелете и нарежете картофите на големи кубчета. Сложете ги в подсолена вода и ги сварете до готовност. Извадете и ги сложете в голяма купа. Нарежете целината и лука на малки парчета. Сложете ги при картофите....
Идеалният сос за всеки вид пастаИдеалният сос за всеки вид паста
02 Август
1
Има една универсална рецепта, която подхожда на всеки вид паста....
Кой е идеалният сос за всеки вид паста?Кой е идеалният сос за всеки вид паста?
29 Септ.
Сосовете търпят постоянно промяна, защото всеки, който ги приготвя, влага нещо от себе си. Готвачите разнообразяват пастата и всеки път може да хапвате различни рецепти....
Идеалните канапета за пилешкото месоИдеалните канапета за пилешкото месо
28 Февр.
Канапетата за пилешко месо могат да бъдат чудесни предястия. Те са много лесни за приготвяне и страхотна идея за моментите, в които ви изненадат неочаквани гости в последния момент. Разгледайте нашите предложения за...
Идеалните веган палачинкиИдеалните веган палачинки
20 Ноем.
Тези веган палачинки не стават сухи или хрупкави, а остават меки и имат абсолютно същата текстура, вид и вкус като на обикновените палачинки....
Идеалните фаршировани яйцаИдеалните фаршировани яйца
30 Март
За по-красив вид на специалните фаршировани яйца може да се използва шприц. Фаршированите яйца се нареждат в чиния за сервиране, след което се поръсват с нарязан на дребно сибирски лук....
Подправки за патешко месоПодправки за патешко месо
07 Юли
1
Затова пък всеки, който желае да разнообрази менюто си и цени магията на правилно подбраните подправки, може да се отправи на кулинарно пътешествие и да сравни рецепти от различни краища на света, за да сготви патешко с...
Подходящи подправки за свинско месоПодходящи подправки за свинско месо
28 Януари
- Чесън – обичате или не, на тежките меса като свинското, чесънът е идеалната подправка. Може да го сложите към гювеч, към шкембе и т.н. - Кориандър – също много ароматна подправка....
Подходящи подправки за пуешко месоПодходящи подправки за пуешко месо
13 Юни
В него няма вредни мазнини и холестерол, като то е част от режима на всеки спортуващ. Понякога обаче приготвянето на това месо е предизвикателство....
Подходящи подправки за пилешко месоПодходящи подправки за пилешко месо
30 Май
Подходяща подправка за пилешко като заедно с това е много благотворна при хроничен гастрит и колит. Избора на подправки, разбира се зависи от индивидуалния вкус на всеки човек....
Подходящи подправки за агнешко месоПодходящи подправки за агнешко месо
08 Май
1
С върха на нож се правят малки разрези по месото и вътре в тях се слагат парченца чесън и подправки. След това се оставя да поемат подправките и се пече месото....
Подходящи подправки за телешко месоПодходящи подправки за телешко месо
06 Ноем.
1
Свежи подправки като магданоз, риган, босилек и мащерка Не са особено типични подправки за телешко месо, но всичко зависи от рецептата, която сте решили да спазвате....
Идеалният вид зависи от умелия гримИдеалният вид зависи от умелия грим
23 Юли
Помощта на гримьорите и техните съвети всяка жена може да изглежда перфектно и да нивелира недостатъците си. В модата, както и в начина на гримиране постоянно се правят промени, и в цветовете, и в стила. Жените в такава...
Сирени топчета ІІ видСирени топчета ІІ вид
06 Януари
1
Маслото трябва да бъде размекнато, а обикновеното сирене - настъргано. Топеното сирене и изварата се смесват. Към тях се добавя настърганото сирене и маслото. От всички продукти се омесва гладко меко тесто....
Идеалните домашни бисквити за кафеИдеалните домашни бисквити за кафе
04 Окт.
Сервирайте идеалните домашни бисквити за кафе с чаша хубаво кафе. Да ви е сладко!...
Печено конско месо с ароматни подправкиПечено конско месо с ароматни подправки
13 Януари
1
Печеното конско месо с ароматни подправки се поднася топло....
Заешко месо с подправки в бурканЗаешко месо с подправки в буркан
21 Януари
В по-голяма тенджера се слага олио и месото се запържва до златисто, посолява се, подправя се и с черния пипер. Така обработеното месо се подрежда в буркани, като на един буркан се слага по един дафинов лист....
Телешко месо с ориз и подправкиТелешко месо с ориз и подправки
06 Юни
Телешкото месо се сварява в тенджера под налягане. Запържва се лукът, нарязан на дребно, моркова /настърган/ и доматите, нарязани на малки кубчета. След това се добавя оризът, месото, предварително сварено и нарязано...
Бургер с говеждо месо и подправкиБургер с говеждо месо и подправки
30 Март
Телешкото месо се измива и се подсушава. Смила се в машинка за месо и се посолява. Прави се кюфте с дебелина 1 сантиметър и се запича на скара до готовност. Листото зелена салата се измива и се подсушава. Доматът се измива...
Агнешко месо с гъби и подправкиАгнешко месо с гъби и подправки
28 Февр.
Брашното и подправките се смесват с малко вода и в получената смес се овалват порциите месо. Подреждат се в тава и се поръсват с олиото. Наливат се две чаши вода и тавата се покрива с фолио....
Подправки за марината за пилешко месоПодправки за марината за пилешко месо
13 Март
Смесете хвойната, липата, бъза, розмарина и магданоза, завийте ги в марля и ги използвайте при приготвяне на рагута и печено пиле....
Подходящи подправки за месо от акулаПодходящи подправки за месо от акула
12 Януари
Естрагон Често използвана подправка за риба, но трябва да внимавате да не прекалявате с него. Чесън, мед и горчица Да, не за подправки, но няма как да не ги споменем....
Кутаб - вид баничка на грилКутаб - вид баничка на грил
23 Март
1
От брашното, водата и солта замесете тесто, което се оставя да почине 20-тина минути. Междувременно пригответе плънката от сиренето, кашкавала, копъра, магданоза и шарената сол. Разделете готовото тесто на 16 топки...
Омлет с Фета, пушено месо и подправкиОмлет с Фета, пушено месо и подправки
17 Май
Омлетът с Фета, пушено месо и подправки е готов....
Месо с картофи, подправки и светла бираМесо с картофи, подправки и светла бира
15 Март
Объркваме много добре с ръка, за да си поеме подправките. Двете пържоли с големина 20 на 10 см ги режем през средата, така че да станат четири по малки. Овкусяваме ги със чубрица, риган, сол според вкуса....