Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Двоен чийзбургерПоднесете двойните чийзбургери веднага с още горчица и кетчуп, а по желание и майонеза....
13 Април
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Англичанин се прекръсти на Двоен Чийзбургер с БеконДвоен чийзбургер с Бекон им звучало изключително подходящо. Приятелите на Сам го подкрепили безусловно, както всеки път досега, когато решел да направи нещо глупаво, за да се излага....
23 Февр.
Как да направим перфектен ганашГанашът е може би най-вкусният пълнеж и глазура, с който да приготвите каквито пожелаете торти и шоколадови сладкиши. Освен че е подходящ за пълнеж, той може също така да служи и като основа за по-малки сладки като шоко...
31 Януари
2
Как да си направим перфектен чийзкейкМоже да го направите с какаови или обикновени бисквити, а има и рецепти с мляко, извара, крема сирене, такива, които се пекат или пък нямат нужда от фурна....
29 Август
1
Чийзбургер кесадияОставяме да къкри за около 5 минути.
Върху хартия за печене слагаме едната тортила питка, отгоре разпределяме каймата и настъргваме Чедъра.
Отгоре слагаме друга тортила и намазваме с олио....
01 Март
Американски чийзбургерСлед това я разделете на 2-3-4 части (в зависимост от това колко чийзбургера искате да приготвите и колко дебело да е кюфтето)....
24 Януари
3
Чикън чийзбургерНарежете пилешкото, лука и магданоза и ги смелете в месомелачка. Овкусете сместа с мащерка, сосът Уорчестър, черен пипер и солта на вкус.
Загрейте малко мазнина в тиган и добавете настърганата втора глава лук, добавете...
17 Дек.
Пица у домаОтгоре върху пицата, по свой вкус, започваме да редим продуктите, но без царевицата.
Слагаме да печем във фурната и десетина минутки преди да е готова пицата, разхвърляме върху нея и царевицата.
Приятен апетит!...
21 Април
Перфектен ХумусБлендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус.
Чесънът и подправките са в количество по вкус.
Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
22 Окт.
Перфектен КадаифМоже да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
20 Май
Двоен сандвичФилийките се препичат на тостер, след което се мажат с маслото.
Поръсваме филийките с чубрицата, след което на едната редуваме слайс кашкавал, слайс луканков салам и пак слайс кашкавал.
Захлупваме другата филия с маслото...
02 Март
1
Как да направим водосвет на домаСъщото трябва да направят и съседи и роднини на бъдещите новодомци. Така тази благословия предпазва от дяволи и пожари....
07 Август
Да си направим сангрия у домаКогато стане въпрос за сангрия, в съзнанието ни изниква представата за червено вино, плодове и канела. С нея се пренасяме в лятото на горещите испански нощи.
Сангрията е един от символите на Испания и нейната...
11 Май
Перфектен винен кебапОставете да поври 3-4 мин с нея и снемете от огъня.
Поръсете перфектния винен кебап с нарязана магданоз и да ви е сладко....
29 Март
1
Перфектен Ориз БасматиПо принцип не се поставя в ринг, не се притиска, той не трябва да е слепнал, а се оставя рохкав, за да може да се виждат неговите идеално оформени зърна....
06 Февр.
4
Перфектен Шоколадов МусУкрасата на шоколадовия мус е по избор - може да използвате настърган шоколад, шоколадови перли, натрошени или филирани бадеми....
01 Февр.
Перфектен домашен кексЗа да не залепва, мажа формата с масло и набрашнявам с брашно.
Мраморният кекс излиза без проблеми.
Пека в предварително загрята фурна на 160 °C около 40-50 минути....
20 Юни
Двоен шоколадов теринЗа да направите белия мус, разтопете шоколада. Разтворете желатина във водата в купа, поставена във вряща вода....
16 Март