Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фондан с маршмелоуФондан с маршмелоу
22 Януари
Добавяме му захар постепенно, докато дърпайки го, да се къса лесно. Мажем с масло, увиваме го плътно в прозрачно фолио и го прибираме в хладилника. Трябва да престои поне 15 часа....
Фондан от бял шоколадФондан от бял шоколад
18 Април
Прибавяте толкова захар, колкото да получите исканата от вас консистенция на фондана. Ако искате да е по-твърд, прибавяте повече захар. Започнете ли да правите фондана не спирайте, а работете бързо....
Бърз фондан за украсаБърз фондан за украса
03 Юли
2
Може да използвате фондана на момента или да увиете в стреч и да сложите в хладилника за ползване за следващите дни....
Сладки с фондан за Баба МартаСладки с фондан за Баба Марта
01 Март
Изпечените бисквити охладете добре, след което украсете с фондан по свой вкус. След като декорирате изделията, прекарайте конец мартеничка през отворите на всяка сладка. Сладки с фондан за Баба Марта са готови!...
Как да приготвим перфектен яйчен кремКак да приготвим перфектен яйчен крем
10 Юли
Затова той се приготвя на котлон, а не на водна баня, тъй като нишестето трябва да се свари, за да бъде кремът добър на вкус....
Сладки с фондан за 8-ми мартСладки с фондан за 8-ми март
16 Март
Украсете ги с фондана. Сладките с фондан за 8-ми март са готови....
Фондю с ФонтинаФондю с Фонтина
20 Юли
Оставете да престои за 2 часа. Прехвърлете в тенджерка и сложете на котлона в друга по-голяма тенджера с топла вода. Разбъркайте. Добавете маслото и яйцето и продължете да бъркате, докато сиренето се разтопи....
Фондю с кафеФондю с кафе
29 Дек.
Вместо с бухтички може да поднесете фондюто с подходящи бисквити и плодове....
Фондю с шоколадФондю с шоколад
22 Март
1
В шоколадовата смес може да добавите всичко, което пожелаете. Поканете гостите си на фондю с шоколад и чаша пенливо вино....
Фондю с гъбиФондю с гъби
23 Юли
Загрейте маслото направо в съда за фондю и сложете гъбите да се запържат заедно с лука за около 10 минути. Поръсете с брашното, разбъркайте и долейте бавно млякото при непрекъснато бъркане....
Фондю с вишниФондю с вишни
25 Юли
Пасират се, преместват се в уред за фондю и се подгряват на слаб огън. Бисквитите се топват във вишневата смес от всеки от гостите....
Шоколадово фондю - как да го приготвим?Шоколадово фондю - как да го приготвим?
10 Февр.
За радост на всички любители на шоколада ще ви представим рецепта за шоколадово фондю, която ще ви разтопи с първата хапка....
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак да приготвим перфектно дърпано свинско
14 Януари
Как се пече месото за дърпано свинско Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
Да си приготвим перфектна японска ТемпураДа си приготвим перфектна японска Темпура
07 Януари
Тайни за подготовка на хрупкава темпура Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
Фондю с бяло сиренеФондю с бяло сирене
23 Юли
Натрийте съда за фондю с чесън. Стопете маслото, добавете брашното и разбъркайте, като запържите за 2-3 минути. Бавно долейте млякото при непрекъснато бъркане....
Перфектен КадаифПерфектен Кадаиф
20 Май
Може да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
Перфектен ХумусПерфектен Хумус
22 Окт.
Блендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус. Чесънът и подправките са в количество по вкус. Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
ФонданФондан
25 Април
1
Увийте плътно фондана със стреч фолио, за да го съхраните до момента, в който ще използвате тази глазура....
Фондю с четири вида сиренаФондю с четири вида сирена
17 Януари
Запалете горивния ъгъл на съда, за да се задържа топлината. Сервирайте готовото фондю с различни видове хляб, който може да е предварително запечен във фурната....
Фондю с кашкавал в тикваФондю с кашкавал в тиква
27 Окт.
Срязва се капачето на тиквата и с лъжица се чисти от семената и влакната. Отвътре тиквата се поръсва със сол и се намазва с малко зехтин. Пече се 45 минути на 180 градуса. Лукът се реже на кубчета, чесънът се реже на...
Зелево фондю с ябълков сосЗелево фондю с ябълков сос
13 Окт.
Бульонът се загрява в съд за фондю до кипване. Парченцата зеленчуци се набождат на специални вилички, топват се в бульона, за да се загреят, и се хапват с ябълков сос....
Ананасово фондю с бял шоколадАнанасово фондю с бял шоколад
13 Юли
Шоколадът се разтопява на водна баня, добавя се сметаната и след 1 минута се добавя ликьорът. Сместа се топли на бавен огън още 2 минути. Парченцата ананас се набождат на вилица и се топват във фондюто....
Фондю с шоколад и кафеФондю с шоколад и кафе
07 Януари
Съдът за фондю се подгрява и в сместа се потапят резени ябълки, круши и банани, а също така начупеният на парченца блат....
Фондю с шоколад и портокалиФондю с шоколад и портокали
11 Януари
В съд за фондю се слага начупеният шоколад и сметаната. Всичко се загрява на бавен огън до разтопяването на шоколада. Портокалът се изцежда и сокът се добавя в сместа....
Перфектен Ориз БасматиПерфектен Ориз Басмати
06 Февр.
4
По принцип не се поставя в ринг, не се притиска, той не трябва да е слепнал, а се оставя рохкав, за да може да се виждат неговите идеално оформени зърна....