Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Фондан с маршмелоуДобавяме му захар постепенно, докато дърпайки го, да се къса лесно. Мажем с масло, увиваме го плътно в прозрачно фолио и го прибираме в хладилника.
Трябва да престои поне 15 часа....
22 Януари
Фондан от бял шоколадПрибавяте толкова захар, колкото да получите исканата от вас консистенция на фондана. Ако искате да е по-твърд, прибавяте повече захар.
Започнете ли да правите фондана не спирайте, а работете бързо....
18 Април
Бърз фондан за украсаМоже да използвате фондана на момента или да увиете в стреч и да сложите в хладилника за ползване за следващите дни....
03 Юли
2
Сладки с фондан за Баба МартаИзпечените бисквити охладете добре, след което украсете с фондан по свой вкус.
След като декорирате изделията, прекарайте конец мартеничка през отворите на всяка сладка.
Сладки с фондан за Баба Марта са готови!...
01 Март
Как да приготвим перфектен яйчен кремЗатова той се приготвя на котлон, а не на водна баня, тъй като нишестето трябва да се свари, за да бъде кремът добър на вкус....
10 Юли
Сладки с фондан за 8-ми мартУкрасете ги с фондана.
Сладките с фондан за 8-ми март са готови....
16 Март
Фондю с ФонтинаОставете да престои за 2 часа.
Прехвърлете в тенджерка и сложете на котлона в друга по-голяма тенджера с топла вода. Разбъркайте.
Добавете маслото и яйцето и продължете да бъркате, докато сиренето се разтопи....
20 Юли
Фондю с шоколадВ шоколадовата смес може да добавите всичко, което пожелаете. Поканете гостите си на фондю с шоколад и чаша пенливо вино....
22 Март
1
Фондю с гъбиЗагрейте маслото направо в съда за фондю и сложете гъбите да се запържат заедно с лука за около 10 минути. Поръсете с брашното, разбъркайте и долейте бавно млякото при непрекъснато бъркане....
23 Юли
Фондю с вишниПасират се, преместват се в уред за фондю и се подгряват на слаб огън. Бисквитите се топват във вишневата смес от всеки от гостите....
25 Юли
Шоколадово фондю - как да го приготвим?За радост на всички любители на шоколада ще ви представим рецепта за шоколадово фондю, която ще ви разтопи с първата хапка....
10 Февр.
Как да приготвим перфектно дърпано свинскоКак се пече месото за дърпано свинско
Свинската плешка може да се приготви и върху решетка, която се поставя във форма за печене....
14 Януари
Да си приготвим перфектна японска ТемпураТайни за подготовка на хрупкава темпура
Нека да видим какви са тайните, за да си приготвите перфектна хрупкава и по-лека темпура....
07 Януари
Фондю с бяло сиренеНатрийте съда за фондю с чесън. Стопете маслото, добавете брашното и разбъркайте, като запържите за 2-3 минути.
Бавно долейте млякото при непрекъснато бъркане....
23 Юли
Перфектен КадаифМоже да се гарнира с шамфъстък перфектният кадаиф, за да е още по-перфектен....
20 Май
Перфектен ХумусБлендирате всички продукти в блендер до получаването на хомогенна смес за нашия вкусен хумус.
Чесънът и подправките са в количество по вкус.
Изсипвате хумуса в подходящ съд и съхранявате в хладилник....
22 Окт.
ФонданУвийте плътно фондана със стреч фолио, за да го съхраните до момента, в който ще използвате тази глазура....
25 Април
1
Фондю с четири вида сиренаЗапалете горивния ъгъл на съда, за да се задържа топлината. Сервирайте готовото фондю с различни видове хляб, който може да е предварително запечен във фурната....
17 Януари
Фондю с кашкавал в тикваСрязва се капачето на тиквата и с лъжица се чисти от семената и влакната. Отвътре тиквата се поръсва със сол и се намазва с малко зехтин. Пече се 45 минути на 180 градуса.
Лукът се реже на кубчета, чесънът се реже на...
27 Окт.
Зелево фондю с ябълков сосБульонът се загрява в съд за фондю до кипване. Парченцата зеленчуци се набождат на специални вилички, топват се в бульона, за да се загреят, и се хапват с ябълков сос....
13 Окт.
Ананасово фондю с бял шоколадШоколадът се разтопява на водна баня, добавя се сметаната и след 1 минута се добавя ликьорът.
Сместа се топли на бавен огън още 2 минути.
Парченцата ананас се набождат на вилица и се топват във фондюто....
13 Юли
Фондю с шоколад и кафеСъдът за фондю се подгрява и в сместа се потапят резени ябълки, круши и банани, а също така начупеният на парченца блат....
07 Януари
Фондю с шоколад и портокалиВ съд за фондю се слага начупеният шоколад и сметаната. Всичко се загрява на бавен огън до разтопяването на шоколада. Портокалът се изцежда и сокът се добавя в сместа....
11 Януари
Перфектен Ориз БасматиПо принцип не се поставя в ринг, не се притиска, той не трябва да е слепнал, а се оставя рохкав, за да може да се виждат неговите идеално оформени зърна....
06 Февр.
4