Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
19 Окт.
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
12 Май
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
27 Януари
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
14 Септ.
1
Ребрата се измиват хубаво и се слагат в подходяща тенджера с вода (да ги залее), бахара, черния пипер, кромида-обелен и срязан на 4 и солта (който има тенджера под налягане, е за предпочитане - става по-бързо)....
Как да си направим домашно краве сиренеКак да си направим домашно краве сирене
20 Дек.
3
Домашно сирене от краве мляко е толкова вкусно, че вече ще искате винаги сами да си го приготвяте. За сиренето използвам домашно краве мляко....
Как да си направим домашно филе ЕленаКак да си направим домашно филе Елена
03 Ноем.
Филето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне. Ето как да си направим домашно филе Елена....
Да си приготвим домашен черен хлябДа си приготвим домашен черен хляб
24 Февр.
2
След около 2 часа вече ще е омекнал и ще можете да се насладите на вкусния си домашен ръжен хляб....
Домашен хлябДомашен хляб
28 Май
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се пресява на етапи, добавя се чесъна, ароматните подправки, и се замесва еластично...
Домашен хлябДомашен хляб
28 Май
6
Маята се разтваря в топлата вода и се добавя захарта. Оставя се встрани за 10 минути. Добавя се сокът от доматите и се разбърква. Брашното се пресява на етапи, добавя се чесъна, ароматните подправки, и се замесва еластично...
Домашен хляб - обикновенДомашен хляб - обикновен
29 Юли
Остава се тестото да втаса 1 час и после пак се меси и хлябът се оформя в желаната форма. Поставя се в тава с хартия за печене и се пече 55 минути на 180°C. Домашният хляб - обикновен е готов....
Мек домашен хлябМек домашен хляб
05 Август
Мекият домашен хляб е готов....
Сполучлив домашен хлябСполучлив домашен хляб
27 Април
Оставя се за 10-15 минути след което се слага в загрята на 170 градуса фурна да се изпече. Сполучливият домашен хляб е готов....
Занаятчийски домашен хлябЗанаятчийски домашен хляб
10 Дек.
Занаятчийският домашен хляб е чуден!...
Диетичен домашен хлябДиетичен домашен хляб
06 Септ.
Охладете хляба върху решетка и когато е почти изстинал може да покриете с кърпа. Така леко ще омекне, но коричката ще е запазила своята хрупкавина. Добър апетит! Диетичният домашен хляб е готов....
Мек домашен хлябМек домашен хляб
12 Февр.
След като престои малко така и се задуши получавате мек и мек домашен хляб....
Моят Домашен ХлябМоят Домашен Хляб
06 Април
Така приготвения бял хляб трябва да си почине 10-15 минути. 6. Печете моя домашен хляб на 170°C в предварително загрята фурна 10 минути....
Обикновен домашен хлябОбикновен домашен хляб
30 Дек.
Може да се направи и питка, но топчетата първо трябва да се оформят и тогава да се остави да втасват....
Домашен хляб с водаДомашен хляб с вода
26 Август
Омесва се меко тесто, като маята се разтваря в малко хладка вода, ако не се бърка в машина за хляб. Втасва 1 час. Меси се и се оформя хляб, пече се на 170 градуса на фурна с вентилатор, на 150 градуса на фурна без...
Домашен хляб без месенеДомашен хляб без месене
28 Август
4
Когато тестото е удвоило обема си, го прехвърлям върху обилно набрашнен плот и леко го премесваме, за да не изкараме въздуха и го оставяме да втаса втори път....
Домашен хляб без глутенДомашен хляб без глутен
11 Дек.
Оставете хляба да втаса и след това изпечете в загрята на 200 градуса фурна за около половин час. Готовият домашен хляб без глутен се вади върху решетка, за да изстине....
Домашен хляб за тостДомашен хляб за тост
03 Юни
Омесваме си меко тесто и оставяме да втаса. Втасалото тесто поставяме в намазнена продълговата тавичка, оставяме отново да втаса и печем домашния хляб до-готовност. Имате идеалния домашен хляб за тост....
Домашен хляб с квасДомашен хляб с квас
07 Август
5
Ще продължавам да си го отглеждам и да си правя тази вкусотия, която на всичко отгоре е и супер здравословна. Домашният хляб с квас е готов. На снимките е намазан с домашен пастет от пилешки дробчета....