Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кулинарни тайни при приготвянето на месоЗа да разберете дали месото е с високо качество, натиснете го с пръст. Ако дупката веднага възвърне формата си, това означава, че месото е прясно и с високо качество.
За да се размрази замразеното месо, сложете го в тенджера...
26 Март
Кулинарни тайни при приготвянето на класически фъджАроматът на десерта по време на приготвяне е изкусителен. Вариациите за добавки са много, вкусовете и ароматите са безкрайни и това прави сладкото изкушение толкова харесвано....
16 Юни
Кулинарни тайни и трикове при приготвянето на баклаТайните при избора на бакла са няколко. Трябва да следите шушулката да има светъл зелен цвят и да е твърда на допир. Ако шушулката е мека, не я купувайте. Ядат се само бобчетата, а шушулката се изхвърля....
03 Април
Парфе с ягодиСега вече сложете парфето да стяга поне за 6 часа в хладилник или за 2 часа във фризера....
20 Април
1
Парфе с малиниОтгоре излейте малиновото парфе и сложете в хладилник за 4-5 часа да стегне. След това отгоре плътно се украсява с малини....
23 Юли
Парфе с мюслиПотопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос.
Парфето с мюсли е готово....
21 Дек.
Парфе с тикваПоръсва се върху леко стегнатото парфе и се оставя в хладилника, за да се доохлади.
Готови ли сте за парче парфе с тиква?...
24 Окт.
Парфе с плодовеВръща се в камерата да се стегне хубаво за около 30 мин готовото парфе.
Вкусно парфе с плодове!...
06 Февр.
Парфе с нарВ подходящи купички сипваме първо от сместа за парфето, а отгоре и двата вида крем. Украсяваме със зърна от нар и прибираме за 2-3 часа във фризер за да стегнат....
05 Юли
Парфе с боровинкиСлед това отделяме стените от дъното на формата и украсяваме боровинковото парфе с пресни боровинки по желание. Да ви е сладко!...
01 Септ.
Парфе с желатинОтгоре излейте сместа и сложете парфето в желатин за 4 часа в хладилник преди да поднесете.
Готовото парфе се потапя за кратко в съд с топла вода и веднага обръщаме внимателно върху поднос....
30 Май
1
Торта Парфе с бисквитиС миксер разбивате яйцата със захарта на пяна, брашното прибавяте на етапи, като бъркате с шпатула.
Печете в ринг със свалящо се дъно, като на дъното поставяте хартия за печене. Печете блата в умерена фурна....
04 Февр.
4
Шоколадово парфе в чашаУкрасяваме готовите парфета с по един шоколадов бонбон и сервираме.
Шоколадовото парфе в чаша е готово....
15 Окт.
Шоколадово парфе с ягодиФормите парфе се изваждат от хладилник, потапят се за кратко в гореща вода и се обръщат в чинии. Отстрани се украсява с ароматните ягоди и се поднася....
14 Февр.
Сметаново парфе с къпиниСложете парфето в хладилник за около 3-4 часа.
С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото. Гарнирайте със свежи къпини....
18 Май
Шоколадово парфе с портокалОставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....
28 Ноем.
Парфе с кисело млякоОставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
19 Март
Млечно парфе с плодовеЖелатинът се разтопява на водна баня и се прибавя към млякото. Млякото се прибавя постепенно на тънка струя към сметаната (при непрекъснато бъркане)....
29 Август
Сабайон парфе с прасковиДобавя се ром, а и прясното мляко, и се вари на слаб котлон при непрекъснато бъркане до сгъстяване на соса....
15 Май
Ягодово парфе с бишкотиОставете на водна баня да се втечни. Добавете разтопения желатин към крема за ягодовото парфе.
Потопете за кратко бишкотите в мляко и наредете по дъното на фурната. Сипете 3/4 от крема....
04 Окт.
Шоколадово парфе с бисквитиС тази глазура декорираме парфето, като с вилица разнасяме линии отгоре.
Накрая доукрасяваме с топинг шоколад.
Нашето шоколадово парфе с бисквити е готово....
12 Окт.
Млечно парфе с прасковиИзсипете в подходяща форма и оставете парфето в хладилник, за да стегне. Обърнете и поръсете с орехи.
Млечното парфе с праскови е готово....
31 Януари
Ягодово парфе с ментаПолучава се невероятно парфе с ягоди. Да ви е сладко!
Ягодово парфе с мента - за много настроение на масата ви!...
26 Май