Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
На бас, че сте хапвали Тоблерон погрешно досега!На бас, че сте хапвали Тоблерон погрешно досега!
14 Юли
Пътувате със самолет и няма нито едно летище, което да не приканва да си купите емблематичния шоколад във формата на строени под една линия триъгълници? Или просто никога не ви излиза от ума, когато трябва да подредите в...
Преслава: Досега не съм обичала така!Преслава: Досега не съм обичала така!
10 Ноем.
Досега никога не съм изпитвала толкова силни чувства, разправяла звездата пред свои познати. Въпреки хвалбите обаче фолкаджийката така и не издава името на мачото, който стои зад всички тези мили жестове....
На бас, че не знаехте тези любопитни факти!На бас, че не знаехте тези любопитни факти!
03 Януари
Всеки нов ден ни дава възможност да откриваме и научаваме по нещо ново. Докато четете вестник, сърфирате в интернет или вечеряте със семейството си, получавате нова информация. Всички тези любопитни факти поддържат мозъка...
Така се пече ципура на скараТака се пече ципура на скара
29 Септ.
Така се пече ципура на скара и се поднася с желаната гарнитура....
На бас, че не знаете тези 10 странни факта за плодовете!На бас, че не знаете тези 10 странни факта за плодовете!
23 Април
Някога са наричали ананас шишарките Първоначално думата ананас е използвана, за това, което сега познаваме като шишарки....
На бас, че не може да познаете коя е майката и коя - дъщерятаНа бас, че не може да познаете коя е майката и коя - дъщерята
02 Септ.
Малко неща са способни да състарят човек така, както това да си родител. За майките в нашата галерия това правило явно не важи. Дори обратното – те изглеждат на годините на децата си, а някои са дори като по-млади техни...
Кюфтета на тиган, които не задържат мазнинаКюфтета на тиган, които не задържат мазнина
14 Ноем.
Изваждат се в чиния, сервираме кюфтетата на тиган, които не задържат мазнина с прясна зелена салата, маслини и домати. Много вкусно за вечеря! Добър апетит!...
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
02 Март
3
Нарежете я на парчета. В съда, в който ще я съхранявате, сложете сол на дъното. Върху нея сложете парчетата сланина. Това се прави, за да не се развали вкуса ѝ от кислорода. Отгоре отново покрийте със сол....
Не отслабвайте такаНе отслабвайте така
15 Септ.
2
Всички знаем ползите и евентуално негативите от една или друга диета. Определен хранителен режим може да се окаже ефективен за нашия организъм или пък обратното. При всички случаи е най-добре да се посъветвате с диетолог,...
Сънувате, че сте бременна?Сънувате, че сте бременна?
15 Април
1
Да сънувате, че сте бременна, символизира част от Вас или Вашия живот, която се развива и расте, но може би не сте готова все още да говорите за нея. Може също така да е свързано с нова идея или поставянето на нова цел....
Как да водим презентация, така че да не отегчим хоратаКак да водим презентация, така че да не отегчим хората
22 Август
Ако трябва да използвате PowerPoint или планирате да показвате видеоклипове или нещо подобно, проверете дали настройките им наистина работят. След това проверете отново. След това още веднъж....
6 знака, че не сте създадени един за друг6 знака, че не сте създадени един за друг
07 Август
Любовта е истинско щастие и еуфория, но за съжаление именно тогава ние започваме да идеализираме човека до нас и така често дори не виждаме истинското лице на партньора ни. Влюбвайки се, ние автоматично започваме да си...
Не пазете така диета!Не пазете така диета!
14 Септ.
Така организмът ще използва натрупаните мазнини за източник на енергия и вие постепенно ще се отървете от тях....
Лечебни свойства на кардамонаЛечебни свойства на кардамона
17 Май
Отдавна се използва за тежка зъбна болка. Доказано е, че благотворна действане само на зрението и мъжката потентност, но и изумително повишава тонуса на организма....
Баница, която не спадаБаница, която не спада
26 Септ.
8
Навийте откъм късата страна на руло. Първата кора навийте на охлюв и я сложете в средата на тавата, която предварително сте намазали с олио или масло. Тавата е с размери 28-30 см....
Мистерията на братята Торес, която никой досега не разгадаМистерията на братята Торес, която никой досега не разгада
10 Януари
Три години по-късно те наистина изчезват мистериозно и досега никой не е успял да открие и следа от тях....
КардамонКардамон
04 Февр.
7
Чай от кардамон Кардамонът е подправка, използвана най-вече в храните. Въпреки това, няколко източни култури също използват кардамон в чайове. ...
Така се прави блат за тортаТака се прави блат за торта
21 Септ.
Сипете в тава за печене, в която сте сложили хартия. Печете до готовност на умерена фурна. Разрежете на две и украсете с крем за торта, за да направите вашия любим сладкиш. Ето така се прави блат за торта....
Така се прави домашно краве маслоТака се прави домашно краве масло
20 Май
1
Охладеното мляко прибираме в хладилник - ако то е наистина хубаво, след няколко часа отново ще има каймак на повърхността му, така че и него си взимаме и го слагаме при останалия....
Така се прави кайма за кюфтетаТака се прави кайма за кюфтета
24 Септ.
1
Нарежете чесъна и магданоза на ситно, а лука на кубчета. Добавете ги към каймата и я объркайте добре. Изцедете филиите с ръце и ги добавете към каймата. Чукнете вътре яйцето и отново объркайте каймата....
Признаци, че сте токсичен родителПризнаци, че сте токсичен родител
21 Ноем.
Не може да се отрече фактът, че винаги ще имате предвид най-доброто за вашето дете. Но понякога, колкото и добронамерени да са вашите усилия, вашият стил на родителство може да нанесе повече вреда, отколкото полза за детето...
Не гответе никога бекон така!Не гответе никога бекон така!
06 Март
1
Повторно използване на мазнината Почти всеки от нас си е казал поне веднъж Защо да изхвърля мазнината, като мога да я използвам при следващо готвене....
Шофьорски кекс, който не съхнеШофьорски кекс, който не съхне
28 Юли
1
Чудесен не само за шофьори, но и за празник! Бон апетит!...
Палачинки, които не се късатПалачинки, които не се късат
11 Юни
5
От посочените продукти се получават 8-10 бр. тънки и еластични палачинки, които не се късат...
Пържен ориз не по китайскиПържен ориз не по китайски
24 Април
4
Оризът се измива и сварява в подсолена вода. След като е готов се изцежда и се измива със студена вода. В тенджера се слага зехтин да загрее. Когато зехтинът е готов към него се добавя едро нарязан лук. Когато лукът почервенее...