Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свириНасладете се на тези панирани охлюви, чаша бира и оркестърът да свири....
07 Окт.
Плодовата торта на ГериИзчаквам малко да се желира, преди да полея ягодите. Ако престои една вечер, плодовата торта става много вкусна.
Плодовата торта на Гери е готова....
30 Май
Стерилизирана заготовка за ястия с тиквичкиА и понякога се забравя, че има сол в консервата и ястията се пресоляват.
* По преценка и вкус можете да добавите и магданоз....
20 Юни
1
Забравете за плодовете - пийте бира!В тези огромни количества се включва само алкохолната напитка....
04 Август
Плодовата бира е създадена преди 9000 годиниВ последно време плодовата бира се превърна в истински хит. Алкохолната напитка с аромат на различни плодове е любимо питие на много мъже и жени през горещите летни дни....
16 Септ.
Идеи за сладкиши с плодова бираС помощта на плодова бира можете да приготвите вкусни сладкиши, с които да изненадате любимите си хора. С плодова бира тези сладкиши ще бъдат още по-свежи и ще се топят в устата....
31 Май
Как да замразим нахутЕто как да замразите нахут и да го ползвате веднага, щом ви се прииска да хапнете кюфтенца от нахут, яхния с нахут или друго ястие....
07 Юли
Как да изсушим дренкиОставете ги да се отцедят. Целта на кисненето в подсолена вода е да се премахнат всички малки мушички.
Наредете дренките върху мрежа за сушене. Сложете мрежата на сянка, на подходящо проветриво място....
18 Март
Как да карамелизираме лукСложете олио на тигана да загрява. Щом е готово, пуснете вътре лука да се пържи. Трябва да хване златист захар.
Прибавете захарта и объркайте добре....
08 Януари
2
Оставете мъжете си да пият бира! Прави ги по-плодовитиОказва се, че мъжете, които са почитатели на бирата, са по-плодовити, отколкото онези, които не си позволяват и глътка от златистата течност....
17 Окт.
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
26 Септ.
1
Как да си направим пестоКак да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
19 Окт.
Как да сварим лесно кестениВече всички знаем как да сварим лесно кестени.
Насладете им се....
06 Август
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСипва се 1/2 чаена чаша бира и толкова вода.
Свински ребърца се пекат във фурна, затоплена до 220 градуса, само на горен реотан до хрупкава коричка.
Сервират се със студена бира или червено вино!
Добър апетит!...
14 Септ.
1
Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts)Паштейш да Ната (Portuguese Custard Tarts) са страхотен десерт, опитайте!...
07 Май
1
Как да си направим домашна юфкаОхладеното тесто разделете на малки топки, поръсете ги с малко брашно и ги притеснете, така че да могат да минат през машинката за паста....
12 Май
Как да изсушим домати във фурнатаОставете ги поне за едно денонощие затворени преди да ги консумирате.
Ако се чудите как да изсушим домати във фурната? Вече знаете какъв е начинът.
Пригответе любимите рецепти за лазаня или паста с тях....
07 Юли
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....
27 Януари
Сайдерът - бутилка удоволствие между светлата бира и плодовото виноСъвсем скоро ще ви предложим и страхотни рецепти за ястия с участието на този вкусен ябълков еликсир!...
03 Окт.
БираТя се използва за приготвянето на най-различни ястия, сосове и маринати. Ако накиснете пилето в бира, преди да го опечете, то ще стане невероятно крехко. Същото важи и за печенето на свинско....
14 Окт.
Как да си направим домашно краве сиренеЦедката с домашното сирене се притиска с тежест, в тавичка с наклон, повдигната с нещо в единия край, за да се оформи питката сирене и да се изцеди добре, така стои около 12 ч....
20 Дек.
3
Как да си направим домашно филе ЕленаФилето Елена ще трябва да престои 2-3 седмици, като го държите под наблюдение да не мухляса или пресъхне.
Ето как да си направим домашно филе Елена....
03 Ноем.
Защо да включим хинапа в менюто си?В следващите редове вижте основните ползи от хинапа, които ще ви накарат още днес да го включите в менюто си:
Засилва имунитета - хинапът е изключително богат на антиоксиданти и органични съединения, което го прави отлична...
25 Ноем.