Gotvach.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Направете готвенето по-здравословно с тези хитри съветиНаправете готвенето по-здравословно с тези хитри съвети
31 Март
Ето защо тук подбрахме няколко съвета за по-здравословно готвене, с които ще постигнете по-здравословна кулинарна обработка на вашите ястия....
Не на бъркотията в кухнята! Следвайте тези съветиНе на бъркотията в кухнята! Следвайте тези съвети
16 Юли
Това ще отнеме малко време от вашата събота, но пък в другите дни ще сте свободни от грижи и ще готвите в чиста кухня....
Подредете кухнята веднъж завинаги с тези лесни съветиПодредете кухнята веднъж завинаги с тези лесни съвети
24 Окт.
Няма смисъл да държите неща, ако никога не сте ги използвали и нямате намерение да го направите. 2....
Нежни лакти с продукти от кухнятаНежни лакти с продукти от кухнята
07 Януари
Така с помощта на продукти от кухнята може да имате гладки и нежни лакти....
Спасете се от горещините в кухнята с тези съветиСпасете се от горещините в кухнята с тези съвети
09 Август
Направете го рано, тъй като така кухнята ще е по-прохладна за по-дълго време./page page2....
Масло от здравец за грижа за кожатаМасло от здравец за грижа за кожата
17 Юни
В стъклен буркан залейте 200 грама нарязани листа със 100 милилитра рафиниран зехтин. Разбъркайте, покрийте с памучна кърпа и я привържете към гърлото на буркана. Оставете на стайна температура за 2 седмици и прецедете...
Направете си сами моцарелаНаправете си сами моцарела
13 Март
3
Най-добрата моцарела се прави от биволско мляко, но при липса можете да използвате и краве. Трябва ви вода без хлор, най-добре дестилирана, а също и пепсин или мая за сирене. Един литър мляко се нагрява до 25 градуса...
Следвайте тези стъпки и си направете перфектен педикюр у домаСледвайте тези стъпки и си направете перфектен педикюр у дома
06 Юли
Вижте в галерията няколко стъпки, с които може да си направите тази процедура у дома. Не е никак сложно, стига стриктно да следвате стъпките и накрая ще имате перфектен педикюр....
Марудници по родопски от кухнята на БениМарудници по родопски от кухнята на Бени
23 Март
След като извадим, намазваме тези катми с краве масло. Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
21 Септ.
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат. През това време се приготвя кремът - изварата с пудрата захар се разбиват...
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
10 Февр.
Пържолите се запържват леко. В йенска тенджера се редят 1 ред пържоли, 1 ред топено сирене и ред гъби. Отново следва ред пържоли, ред топено сирене, ред гъби. Отгоре се залива с разбито кисело мляко. Най-отгоре пък се...
Как да почистим екологично дома сиКак да почистим екологично дома си
11 Юни
За да имаме свеж аромат след готвене в кухнята, можем да сложим тенджера с вода на топлия котлон с няколко пръчки канела вътре....
Направете всяко ястие специално с тези сосове!Направете всяко ястие специално с тези сосове!
17 Април
1
Няма как да си представим специални и празнични блюда без изискан сос. Сосът е течна подправка с различни вкусове, обогатяващи ястието. Той превръща и най-семплото ястие в изискано блюдо. Смята се, че произходът на...
Направете си сами цветни пръчициНаправете си сами цветни пръчици
16 Март
В кулинарията за декорация на торти, кексове, мъфини, кремове и други сладкиши се използват захарни пръчици. На английски те са известни под името sprinkles (поръска). Освен готови от магазина могат да се приготвят и...
Направете си свой домашен барНаправете си свой домашен бар
17 Август
1
Можете да направите натрошен лед и с помощта на блендер....
Направете си различен маникюр вкъщиНаправете си различен маникюр вкъщи
09 Май
Маникюр Граница Ако искате да носите повече от един нюанс, направете си граница. Предлагаме ви, да го направите с два цвята. Нанесете по-светлия цвят, като основа....
Направете си сами полезни гримовеНаправете си сами полезни гримове
05 Март
Ежедневният грим се е превърнал в рутина за всяка съвременна жена. За съжаление обаче, козметичните продукти, които се предлагат в търговската мрежа, са наситени с всевъзможни химични съставки. От парабени и сулфати до...
Имуностимулаторите от природатаИмуностимулаторите от природата
14 Януари
Отслабването на имунната система е състояние на организма, което често се наблюдава при силно застудяване и смяна на сезоните, по-голямо физическо и психическо натоварване, консумиране на непълноценна храна или недоспиване...
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
03 Март
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
05 Февр.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
26 Септ.
1
Бутер тестото се размразява, леко се разточва и нарязва на 8 равни квадрата. В купа смесваме смлени лешници, меко масло, кафява захар и галета. Във всеки квадрат се поставя по 1 ч. л. от плънката. Прегъва се по диагонал...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
11 Юни
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
18 Април
8
В купа счукваме яйцата, добавяме захарта и с миксера разбиваме хубаво, след което добавяме брашното, смесено с бакпулвера, и разбиваме отново до получаването на гладка смес. Получената смес изсипваме в кръгла, предварително...
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
16 Ноем.
2
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
08 Февр.
1
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера. Но после тя загива и как я ловят, докато е червена, не ми е ясно. Иначе месото й е бяло....