Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Това са пълни глупости, най много да си добавите допълнителни главоболия и здравословни проблеми.
Сия Рибагина
аз на това му казвам свинско с домати, за пръв път чувам че е пасарелски кебап
Сия Рибагина
Много са ми интересни всички с коментарите колко много химии са вегетата и пикантината.Човек ще остане с впечатление че вие само био храни консумирате.Ползвала съм и двете в малки количества за овкусяване на храна,но не и за въпросната картофена салата
Сия Рибагина
Брейй, как пък всички го сготвихте ама един не качи снимка да го видим ) Относно рецептата, звучи интересно
Сия Рибагина
и аз ползвам хартия за печене,не сипвам никаква вода,само зехтин,подправки,втривам и върху хартяита,даже и тава не слагам,направо с хартята върху скарата на фурната
Сия Рибагина
определено ще знам за вбъдеще да не го пробвам
Сия Рибагина
Течноста за маята трябва да е топла,не гореща.Също много погрешно е като видя някой да слага сол докато активира маята.Солта и маята не си взаимодействат,затова никога не се и смесват.
Сия Рибагина
а аз изобщо не консумирам такова мляко затова не го и варя
Сия Рибагина
Имам опит в хотелите и познания при приготвянето на ястия и мисля че ставам за дегустатор на топла кухня, ако имате интерес ми пишете
Сия Рибагина
Опитвала съм много родопски ястия, сега се сещам за пататник, марудници, родопски клин, пироле, качамак
Сия Рибагина
добавям към отговора на Цвети и подправките,ако са свежи и леко се пуснат за кратко в малко зехтин,колкото да изцвърчат,след това се сипе месен бульон и се добавят зеленчуците,супер вкусотия
Сия Рибагина
нямам и неползвам но в нета има милион рецепти,които може да са ти от полза
Сия Рибагина
ползвала съм я точно два пъти,не ми е особенно нужна
Сия Рибагина
домати,чесън,бульон,босилек,малко захар,сол и фиде