Сия Рибагина
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти727Снимки2223Статии72СъветиКоментари967Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки16445
Много са ми интересни всички с коментарите колко много химии са вегетата и пикантината.Човек ще остане с впечатление че вие само био храни консумирате.Ползвала съм и двете в малки количества за овкусяване на храна,но не и за въпросната картофена салата
Брейй, как пък всички го сготвихте ама един не качи снимка да го видим )
Относно рецептата, звучи интересно
и аз ползвам хартия за печене,не сипвам никаква вода,само зехтин,подправки,втривам и върху хартяита,даже и тава не слагам,направо с хартята върху скарата на фурната
Течноста за маята трябва да е топла,не гореща.Също много погрешно е като видя някой да слага сол докато активира маята.Солта и маята не си взаимодействат,затова никога не се и смесват.
Имам опит в хотелите и познания при приготвянето на ястия и мисля че ставам за дегустатор на топла кухня, ако имате интерес ми пишете
Опитвала съм много родопски ястия, сега се сещам за пататник, марудници, родопски клин, пироле, качамак