Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
нямам специална ножица,имам си една обикновена която ползвам ако случайно ми потрябва да отрежа нещо
Сия Рибагина
нож и огън
Сия Рибагина
Не слагам никви купи,подреждам си порция на всеки,салфетки винаги хартиени,прибори и чаши
Сия Рибагина
обръщала съм торта,тичала съм в коридора с пуканки да не изпусна един филм и се подхлъзнах,буквално пуканки имах навсякъде,обръщала съм тенджера със супа,първия ми козунак преди много години,пекох в тиган,хахха на който му се разтече дръжката понеже беше от пластмаса хахаха много циркове имам аз )
Сия Рибагина
Манчи :Най-любимо ми беше домашно точена каварма със сирене.Невероятен вкус. Мариянка, каква е тази точена каварма? Аз знам ястието кавЪрма с месо и лук. Стана ми интересно за твоята каварма и то точена със сирене ,сподели какво е
Сия Рибагина
ми и аз чукам ама както и да чукна на всяка едно и също чувам...хахахх изобщо не ги познавам,чукам чукам и все зелена си взимам )
Сия Рибагина
И аз като забременях ги спрях и после след кърменето ги почнах пак, да ме пита човек, що ги почнах. Сега не че нямам воля ами не искам, доставя ми удоволствие, с кафето на спокойствие
Сия Рибагина
Какво е това златно чудо? Не знам какво чудо е ама аз не съм го чувала? Диета ли е, хапче ли?
Сия Рибагина
Всеки сам определя с какво и как да се храни,много от хората които посещават въпросните заведения са наясно,че това е вредна храна,но хапват защото им е вкусно..както казва един мой приятел"един живот живеем все пак,ще го изживея и ще опитам от всичко"
Сия Рибагина
и аз сега чувам,предполагам че е мариновано с някоя от зелените маринати и е сготвено,знам ли..
Сия Рибагина
хахаххаххахаха ) То не е смешно, ама как го обясни ме развесели , и аз имам нужда от фотоапарат че полудявам с тоя телефон вече. Тъкмо си нагодя добър кадър и ми звънне телефона, откачааам, викам "съжалявам но снимам" и затварям , цирк голям ))
Сия Рибагина
аз съм за мюсли с кисело мляко и мед
Сия Рибагина
мажа и стените и тавата и фурната не отварям и пак ми се надига като вулкан.Никога не съм правила равен блат,когато го направя ще си ударя д-то в тавана )Голямо събитие ще бъде
Сия Рибагина
Благодаря,ще пробвам Вероятно затова не обичам да правя торти,защото блата никога не ми се получава
Сия Рибагина
Рецептата на Христо няма нищо общо с японската супа Рамен.Изключително важен е бульона,който е уникално вкусен приготвен от месо или риба.Супата е богата на аромати,другото са добавки-нудълси,яйце,кълнове
Сия Рибагина
Прахообразната горчица се продава в магазините,не съм чувала някой специално да си я приготвя.
Сия Рибагина
Не съм ги приготвяла досега, мисля че може да се импровизира както препоръчват другите кулинари. Ще опитам
Сия Рибагина
мен ми текнаха лигите па не знам ...