Сия Рибагина
Мастър Шеф
Моята стенаРецепти730Снимки2229Статии72СъветиКоментари967Форумни теми119Постове във форума428За менИзпрати съобщениеточки16513
нямам специална ножица,имам си една обикновена която ползвам ако случайно ми потрябва да отрежа нещо
обръщала съм торта,тичала съм в коридора с пуканки да не изпусна един филм и се подхлъзнах,буквално пуканки имах навсякъде,обръщала съм тенджера със супа,първия ми козунак преди много години,пекох в тиган,хахха на който му се разтече дръжката понеже беше от пластмаса хахаха много циркове имам аз )
Манчи :Най-любимо ми беше домашно точена каварма със сирене.Невероятен вкус.
Мариянка, каква е тази точена каварма? Аз знам ястието кавЪрма с месо и лук.
Стана ми интересно за твоята каварма и то точена със сирене ,сподели какво е
ми и аз чукам ама както и да чукна на всяка едно и също чувам...хахахх изобщо не ги познавам,чукам чукам и все зелена си взимам )
И аз като забременях ги спрях и после след кърменето ги почнах пак, да ме пита човек, що ги почнах. Сега не че нямам воля ами не искам, доставя ми удоволствие, с кафето на спокойствие
Всеки сам определя с какво и как да се храни,много от хората които посещават въпросните заведения са наясно,че това е вредна храна,но хапват защото им е вкусно..както казва един мой приятел"един живот живеем все пак,ще го изживея и ще опитам от всичко"
хахаххаххахаха ) То не е смешно, ама как го обясни ме развесели , и аз имам нужда от фотоапарат че полудявам с тоя телефон вече. Тъкмо си нагодя добър кадър и ми звънне телефона, откачааам, викам "съжалявам но снимам" и затварям , цирк голям ))
мажа и стените и тавата и фурната не отварям и пак ми се надига като вулкан.Никога не съм правила равен блат,когато го направя ще си ударя д-то в тавана )Голямо събитие ще бъде
Рецептата на Христо няма нищо общо с японската супа Рамен.Изключително важен е бульона,който е уникално вкусен приготвен от месо или риба.Супата е богата на аромати,другото са добавки-нудълси,яйце,кълнове