Сия Рибагина
Сия Рибагина
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Сия Рибагина
Предимно ги набавям с плодове и зеленчуци,ако съм болна взимам за допълнително и на таблетки
Сия Рибагина
Обичам китайска кухня,от скоро почнах да си я и приготвям
Сия Рибагина
Обичам всякакво сладко, но най на сърце са ми от ягоди и боровинки
Сия Рибагина
Скумрия,треска и мерлуза,Лефер запечен също много обичам,уникално вкусно е
Сия Рибагина
Купувам, изкушавам се със чипсове, много ги харесвам, не често, но купувам.
Сия Рибагина
харесвам го само в сосове и в пица
Сия Рибагина
тази дума, като я чуя или прочета, не знам какво получавам. Не ми го побира ума, защо го ползвате този маргарин
Сия Рибагина
Има кулинари и готвачи на които се възхищавам и харесвам, но чак идоли нямам.
Сия Рибагина
маргарин, млечни продукти с растителни мазнини, безалкохолни газирани напитки и натурални сокове. Това не купувам
Сия Рибагина
Чай с мед, даже от днес го почнах, одървих се в тея панелки..ужас
Сия Рибагина
Обожавам грейпфрути,след тях се нареждат мандарините
Сия Рибагина
Месно,много месо и салати
Сия Рибагина
Определено за,но люто дотолкова че да се яде,да придава апетит,ако ще ме прави дракон да бълвам огън изобщо не ги и пипам.
Сия Рибагина
Не мисля..то ако беше така аз щях да съм вейка
Сия Рибагина
На Джейми всички предавания гледам, на Гордън Рамзи и на Рудолф също. Харесвам предаванията на Лидия Бастианич, защото тя готви тип домашна кухня, която аз обожавам, нищо натруфено и непретенциозно
Сия Рибагина
Винаги, от както се помня ми е било страст. Правех предимно месо и тестени изделия. Обичах да се занимавам, като млада домакиня имах повече време и много месех, всеки ден хвърчеше брашно и миришех на хляб Сега вече го правя за удоволствие и така си почивам психически. ато готвя се разтоварвам и отпускам
Сия Рибагина
Зависи какъв е повода и с колко свободно време разполагам. Обичам да се занимавам с подготовката на празниците, това някак още повече ме настройва празнично, но е имало и случай, при които сме ходили на ресторант или заведение, но и там менюто винаги е съобразено и предварително замислено.
Сия Рибагина
червен пипер, черен пипер, магданоз и мащерка