Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Голяма част от зимнината ни е във фризера, така че нямам нищо против замразените храни. Зеленчуци ги предпочитам свежи , но все пак зависи от сезона.
Лидия - Гери
Аз съм замразявала гъби и след това съм ги използвала .
Лидия - Гери
Аз също избягвам да купувам замразени храни, че то понякога е повече вода от колкото съдържание на продукт.
Лидия - Гери
Като се замисля ги използвам само за декорация.
Лидия - Гери
Преди години си купувахме голямо количество маслини и ги съхранявахме в буркан с олио / зехтин/. Сега си купуваме в по малки количества и не се налага да ги съхраняваме.
Лидия - Гери
Не съм използвала цветята за приготвяне на храна и не съм консумирала.
Лидия - Гери
Аз с кисело мляко Бор Чвор 4.5 масленост.
Лидия - Гери
Нямам навика да панирам сирене - трябва да започна.
Лидия - Гери
Кавърма, пържени селски чушки.
Лидия - Гери
Домашна точена баница с айран .
Лидия - Гери
Аз също ,мисля че ще бъде интересно, да споделим идеите си при подредба на маса за гости. Аз когато организирах рождения ден на детето , доста порових за да взема идеи - как да изглежда добре масата за малките / и за големите разбира се/. Ще бъде полезно .
Лидия - Гери
Обикновен шоколад .
Лидия - Гери
Обикновен шоколад .
Лидия - Гери
Яйца на очи с масло.
Лидия - Гери
Варени яйца, след това нарязани и овкусени с малко сол, червен пипер и олио.
Лидия - Гери
Аз не обичам да пия бира, но ми харесва как се получава като я добавя когато пека пиле или пилешки бутчета.
Лидия - Гери
Добавям я при панировки - например за паниране на коприва.
Лидия - Гери
Зависи , но в повечето случай всеки ден.