Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Да приготвяме домашен хляб в хлебопекарна.
Лидия - Гери
Супа топчета и пилешка супа.
Лидия - Гери
И аз съм пред дилема какво да подаря. Ще следя за идеи.
Лидия - Гери
Аз самата още не съм решила както написах малко по - нагоре. А като цяло може рамка със снима / може колаж/, чаша със снимка, възглавнички със снимка.
Лидия - Гери
За първи път го чувам.
Лидия - Гери
Ряпа на салатка си хапваме - с моркови, овкусена със сол, олио, оцет.
Лидия - Гери
И при мен продуктите са със стайна температура и предпочитам кекса да не го препичам, за да не стане сух.
Лидия - Гери
Това с отварянето на фурната и на мен ми се случва . Хубаво издулия се кекс след малко е на половината.
Лидия - Гери
Не ми се случва.
Лидия - Гери
Пържени картофи, шопска салата, панирани пилешки хапки.
Лидия - Гери
Аз ги приготвям със зелеви листа. От тази година мисля да опитам как се получават и с лозови листа.
Лидия - Гери
Целувки или сместа за целувки се добавя към натрошени орехови ядки и се изпичат на ниска температура.
Лидия - Гери
Аз също съм пила преди години чаша топла вода /без мед/ , сутрин на гладно и после през деня по няколко чаши. В комбинация с по - малко храна се отслабва.
Лидия - Гери
Ще опитам рецептата за салатата с извара.
Лидия - Гери
Кромид лук, магданоз, сол, черен пипер, олио.
Лидия - Гери
А защо да се маха люспата на ядките, аз ги пека , поръсени с малко вода и сол.
Лидия - Гери
Орехите в микровълновата под капак ли се пекът.
Лидия - Гери
Пестелива съм на подправки и гледам да не прекалявам с тях.