Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Само ако искам да консумирам по - малко храна. Но дали така се получава не е много сигурно.
Лидия - Гери
Панирана с брашно и яйце.
Лидия - Гери
Аз съм получавала сокоизтисквачка и уред за варене на яйца.
Лидия - Гери
Аз ги разбърквам предварително със сирене и ги изпържвам в загрята мазнина. Оставям ги да хванат коричка като на омлет и ги разбърквам леко , за да останат на по- големи парчета.
Лидия - Гери
Не съм яла охлюви никога. Ако не знам какво ми сервират може и да опитам.
Лидия - Гери
Безалкохолно с лед, фрапе.
Лидия - Гери
Купувам си месо от магазина и си го смилам сама.
Лидия - Гери
Купувам си макар и не чак толкова често.
Лидия - Гери
През лятото пресни, за зимата си нарязвам във фризера магданоз, копър и джоджен. Изсушавам чубрика и понякога джоджен.
Лидия - Гери
Магданоз, копър, чубрика, мащерка.
Лидия - Гери
Голямо да за свинското месо.
Лидия - Гери
За кафе използвам голяма порцеланова чаша.
Лидия - Гери
В къщи имаме гофретник , купен преди много години и него го намазвам с мазнина всеки път преди да пека палачинката.
Лидия - Гери
Оставям ги на стайна температура и бързо се изяждат, та не е нужно да ги съхранявам.
Лидия - Гери
Не бих заменила яйцата, едва ли ще имат същия ефект заместителите. Но знае ли човек.... затова трябва да се експериментира.
Лидия - Гери
Имам таймер и засичам време, като разбира се между временно пак следя как протича процеса на готвене.
Лидия - Гери
Готвя в тенджера под налягане .
Лидия - Гери
Не съм приготвяла и не съм опитвала октопод.