Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Предпочитам сама, но ако желаещи да ми правят компания да си говорим, нямам против.
Лидия - Гери
Аз винаги го мия преди да го готвя.
Лидия - Гери
С кафе.
Лидия - Гери
Започвам деня си с кафе, без захар и малко сметана .
Лидия - Гери
Знам, че са вредни но ги употребявам.
Лидия - Гери
От пазара най- често, понякога от големите вериги за хранителни стоки.
Лидия - Гери
Да печурки и сърнели.
Лидия - Гери
Захар използвам доста често и почти за всичко, мед доста по рядко.
Лидия - Гери
Не варя зеленчуци на пара, предпочитам задушени с масло.
Лидия - Гери
Аз предпочитам готварска сол.
Лидия - Гери
Аз използвам микровълновата за размразяване и за затопляне на храна най - често.
Лидия - Гери
Използвам бял ориз.
Лидия - Гери
Като се замисля най - често приготвям нишесте и пудинги - бързо и лесно.
Лидия - Гери
Тригуни от бутер тесто.
Лидия - Гери
Зависи в коя сладкарница ходя. В София има една сладкарница Романс и там винаги си поръчвам гофрети карибска нощ, в други сладкарници обикновено шоколадова торта.
Лидия - Гери
Шоколадова торта или гофрети, зависи от сладкарницата.
Лидия - Гери
Преди купувах и имам всички броеве на "Уверени в кухнята", също и вестник "Лакомник", но напоследък ми се случва все по рядко да купувам.
Лидия - Гери
Пълен хладилник и скара .