Лидия - Гери
Лидия - Гери
Готвач

Моите форумни постове

Лидия - Гери
Аз пържа във фритюрник, че в нас се изяждат големи количества картофи и става по - бързо.
Лидия - Гери
Когато рождения ден е у дома, неизменно има доста за почистване и особено подреждане след децата, но смятам че си заслужава. А що се отнася до детския център ми се вижда малко времето за игри - тъкмо се развихрят и трябва да си ходят.
Лидия - Гери
Аз приготвям шопска салата / ако е лятото/ или някакви туршии, панирани хапки, плато с меса.
Лидия - Гери
Аз също обичам да ги приготвям сама, но за детски рожден ден ги купувам, че са по цветни.
Лидия - Гери
Не съм пробвала суши.
Лидия - Гери
Аз се стремя да вечерям рано към 18.30 - 19.00 , за да мога да изразходвам храната.
Лидия - Гери
Защо ли ми се струва, че аз бях пуснала тази форумна тема, но сега гледам че от мое име я няма никъде. Как става номера ?
Лидия - Гери
Все по рядко купувам кулинарни книги, като цяло се ровя в старите книги или тефтери и в интернет за по - съвременни рецепти.
Лидия - Гери
Нямам проблем със запръжките.
Лидия - Гери
И аз го накисвам от предната вечер във вода и го варя в тенджера под налягане.
Лидия - Гери
Много против.
Лидия - Гери
Против съм и много рядко го купувам за баница .
Лидия - Гери
До преди известно време пазарувах месо само от големите хранителни вериги, но от скоро започнах да го купувам от месарските магазини.
Лидия - Гери
Когато имам повече време и за мен приготвянето на храна е удоволствие.
Лидия - Гери
Да права си .
Лидия - Гери
Как го приготвяш ябълковия оцет Гери-Аня .
Лидия - Гери
Аз също слагам печени чушки / обелени/ във фризера, но след като са се охладили.
Лидия - Гери
Аз по едно време се бях запалила по карвинга и мислех да си закупя няколко такива инструмента, но незнам дали и аз бих се справила, да направя такива красоти.