Лидия - Гери

Готвач
Моята стенаРецепти257Статии4СъветиКоментари154Форумни теми102Постове във форума570За менИзпрати съобщениеточки7096

Приготвяла съм само питомен заек с плънка. Качила съм рецепта може да я погледнеш. Заешкото месо е сухо , така че може да опиташ да го мариноваш преди да го готвиш.

През лятото с пресни домати, а през зимата с домашно консервирани. Понякога използвам и доматено пюре, но не го предпочитам.

Моето дете много обича царевичните пръчици и постоянно си хапва и чипс също. То как да го ограничавам, като всичко от магазина е с консерванти и оцветители.

И моето дете ,много обича сладко, аз също. И той има няколко развалени зъбчета и вече оправени , а е на 6 години. Гледам да не прекалява много със сладкото, особено с бонбони и шоколади защото на него му се появяват пъпки.

Моето дете обича мед , даже така да си хапва с лъжица. И нашият мед е домашен и съответно истински .

Според мен един от начините да станат на конци козунаците, самото тестото трябва да се избие 120 пъти.

Ние пресяваме брашното няколко пъти, продуктите са на стайна температура, в помещението е топло и както бях написала в предишен коментар го избиваме 120 пъти.

Ние носим нещо за салата /домати, краставици/, за скарата кюфтета или кебапчета, месо , сланина, гъби, кромид лук.

Предимно използвам бира при пилешкото месо и се получава много добре. Вино използвам много рядко за свинско.