Татяна Димитрова
Новак
Моята стенаРецепти30Снимки44СтатииСъветиКоментари16Форумни темиПостове във форума71За менИзпрати съобщениеточки543
Сервирам според гостите - някои предпочитат да имат персонални чинии с всички ястия, други - ползват от общи блюда като си сервират в собствени съдове.
реших да пека слънчоглед във фурната, но вместо да намокря леко слънчогледовите семки - реших, че им трябва мазнина и сложих олио -СРАМ И УЖАС!!! :cry:
Любими са ми всички бабини рецепти, но най-предпочитани са тестените й изделия -питки, тутманици, баници. Защото всичко месеше и точеше сама и не използваше готови теста или кори.
в нашата шарена сол задължително присъства т.нар. градинска мерудия, много е ароматна, със специфичен вкус
Аз правя същата рецепта, предложена от Мариела Христова, но я наричаме "бонбони с орехи", защото оформянето е на топчета, а не на скалички
Аз лично не стерилизаран бурканчетата със сушени домати, съхранявам ги в хладилник. Но след като залея наредените доматки в буркан със зехтин, най - отгоре слагам ред иглички розмарин и листа салвия.