Татяна Димитрова
Новак
Моята стенаРецепти30Снимки44СтатииСъветиКоментари16Форумни темиПостове във форума71За менИзпрати съобщениеточки543
Според сезона: пролет - всичко зелено: със спанак, коприва, лапад; лято- шопска салатка, печени чушки с магданоз и чесън, тиквички подлучени, всичко с патладжан, есен - пайове с всякакви плодове от градината, зима - сланинка, капами, сърми, кисело зеле, тиква
Накисването на хляба в прясно мляко наистина дава една пухкавост на каймата и мекота на кюфтетата. Аз лично използвам тази хитринка
Отскоро използвам мащерка при приготвянето на свинско и много се харесва на семейството и гостите ни, но лично аз я предпочитам прясна /понеже имам посадена в градината/