Татяна Димитрова
Татяна Димитрова
Новак

Моите форумни постове

Татяна Димитрова
Според сезона: пролет - всичко зелено: със спанак, коприва, лапад; лято- шопска салатка, печени чушки с магданоз и чесън, тиквички подлучени, всичко с патладжан, есен - пайове с всякакви плодове от градината, зима - сланинка, капами, сърми, кисело зеле, тиква
Татяна Димитрова
аз вместо шоколад слагам какао или канела
Татяна Димитрова
Освен вкусно, най-вероятно изглежда и много ефектно
Татяна Димитрова
С лютата чушка малко по-пикантно ще е, но пък е мезе - ще изпива повече питиета :wink:
Татяна Димитрова
Накисването на хляба в прясно мляко наистина дава една пухкавост на каймата и мекота на кюфтетата. Аз лично използвам тази хитринка
Татяна Димитрова
Отскоро използвам мащерка при приготвянето на свинско и много се харесва на семейството и гостите ни, но лично аз я предпочитам прясна /понеже имам посадена в градината/
Татяна Димитрова
Лично аз вместо фиде използвам ориз и правя крем-супа, но с люти чушлета си струва да се опита
Татяна Димитрова
Не знаех за съчетание на сланина с прясно мляко, интересно. Но какво е чимен?
Татяна Димитрова
Васил - чакаме отзиви за приготвения зехтин!!!
Татяна Димитрова
предпочитам да готвя на око - по-вкусно ми е
Татяна Димитрова
Това е зимна наслада
Татяна Димитрова
Обичам всичко от Родопския край - продуктите и насладата са истински и неповторими
Татяна Димитрова
Често приготвям тази рецепта, но слагам щипка бакпулвер - става особено пухкаво
Татяна Димитрова
аз използвам мазнина от домашни птици или истинско масло
Татяна Димитрова
За съхранение аз използвам само стъклени бурканчета с капак.Задължително, обаче, бурканчетата ми преди това не са били използвани за съхранение на други подправки, за да няма остатъчни миризми. О, и мойте, са старателно надписани :y:
Татяна Димитрова
Лятна туршия със сметана - страхотно съчетания. Ще се опитва
Татяна Димитрова
през горещи дни често приготвям гаспачо - доматите са натурални, подправките също -НАСЛАДА