Татяна Димитрова

Новак
Моята стенаРецепти30СтатииСъветиКоментари16Форумни темиПостове във форума71За менИзпрати съобщениеточки543

Според сезона: пролет - всичко зелено: със спанак, коприва, лапад; лято- шопска салатка, печени чушки с магданоз и чесън, тиквички подлучени, всичко с патладжан, есен - пайове с всякакви плодове от градината, зима - сланинка, капами, сърми, кисело зеле, тиква

С лютата чушка малко по-пикантно ще е, но пък е мезе - ще изпива повече питиета :wink:

Накисването на хляба в прясно мляко наистина дава една пухкавост на каймата и мекота на кюфтетата. Аз лично използвам тази хитринка

Отскоро използвам мащерка при приготвянето на свинско и много се харесва на семейството и гостите ни, но лично аз я предпочитам прясна /понеже имам посадена в градината/ 


Лично аз вместо фиде използвам ориз и правя крем-супа, но с люти чушлета си струва да се опита

Не знаех за съчетание на сланина с прясно мляко, интересно. Но какво е чимен?

през горещи дни често приготвям гаспачо - доматите са натурални, подправките също -НАСЛАДА