Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Джемиле Чешлиева
Мното умно и практично. Трябва да се провба, че често имам такива проблеми.
Джемиле Чешлиева
Сигурно е някаква ретро скара. За първи път чувам.
Джемиле Чешлиева
Гевреци съм яла навън, но лично аз вкъщи не съм приготвяла.
Джемиле Чешлиева
Газирана вода с лимон.
Джемиле Чешлиева
Като ми залепне ориза по тенджерата.
Джемиле Чешлиева
Предпочитам домашна.
Джемиле Чешлиева
Рядко купувам. Предпочитам пресни.
Джемиле Чешлиева
Зависи от приготвяното ястие.
Джемиле Чешлиева
Риган, копър и магданоз.
Джемиле Чешлиева
Дуралекс
Джемиле Чешлиева
Ванилия на прах.
Джемиле Чешлиева
За да нямате токива неща по съдовете избягвайте използването на железни прибори при готвене. Изпозвайте меки гъби и препарати с балсам.
Джемиле Чешлиева
Като намажат с малсо и мачко престоят стават по-меки.
Джемиле Чешлиева
Не знам какъв сорт банани продават по магазините, но тези които ги купувам, бързо почерняват.
Джемиле Чешлиева
1 кг. масло 1 кг. брашно След като бъдат изпечени се заливат със сироп.
Джемиле Чешлиева
На око. А и ръката свикнели веднъж е като везна.
Джемиле Чешлиева
Не бих заменила яйцата. Но не е никак зле да се пробва и нещо ново и необичайно.
Джемиле Чешлиева
Мама.