Рецепти
Мрежата
Статии
Игра
Магазин
1
Вход
Gotvach.bg
»
Кулинарна мрежа
»
Джемиле Чешлиева
»
Моите форумни постове
»
Страница 13
Джемиле Чешлиева
Мастър Шеф
Моята стена
Рецепти
748
Снимки
1273
Статии
127
Съвети
Коментари
308
Форумни теми
8
Постове във форума
554
За мен
Изпрати съобщение
точки
19712
Моите форумни постове
Мното умно и практично. Трябва да се провба, че често имам такива проблеми.
Сигурно е някаква ретро скара. За първи път чувам.
Гевреци съм яла навън, но лично аз вкъщи не съм приготвяла.
Газирана вода с лимон.
Като ми залепне ориза по тенджерата.
Предпочитам домашна.
Рядко купувам. Предпочитам пресни.
Зависи от приготвяното ястие.
Риган, копър и магданоз.
Дуралекс
Ванилия на прах.
За да нямате токива неща по съдовете избягвайте използването на железни прибори при готвене. Изпозвайте меки гъби и препарати с балсам.
Като намажат с малсо и мачко престоят стават по-меки.
Не знам какъв сорт банани продават по магазините, но тези които ги купувам, бързо почерняват.
1 кг. масло 1 кг. брашно След като бъдат изпечени се заливат със сироп.
На око. А и ръката свикнели веднъж е като везна.
Не бих заменила яйцата. Но не е никак зле да се пробва и нещо ново и необичайно.
Мама.
|<
<
12
13
>
>|