Джемиле Чешлиева
Джемиле Чешлиева
Мастър Шеф

Моите форумни постове

Джемиле Чешлиева
Печените чуши се слага в пликове и във фризера. По-лесно се белят.
Джемиле Чешлиева
Използвам и двата варианта.
Джемиле Чешлиева
От както мама ме научила да разточвам домашни кори, не съм ползвала готови!
Джемиле Чешлиева
И аз не попадам към нито една от двете групи. Обичам да си похапвам от всичко по малко.
Джемиле Чешлиева
Виждала съм как се приготвя. Не ми допада много.
Джемиле Чешлиева
Шипков мармалад. Хем вкусно, хем полезно.
Джемиле Чешлиева
Шипков мармалад. Хем вкусно, хем полезно.
Джемиле Чешлиева
Предпочитам чай с лимон и черен пипер.
Джемиле Чешлиева
Приготвям сироп от сливи, сливи и арония, само арония. Комбинацията от сливи и арония най - много ми харесва.
Джемиле Чешлиева
Сироп от сливи и арония.
Джемиле Чешлиева
Аз по принцип я правя с хляб. Моето дете неще и неще да яде със сухар. Запарвам с гореща вода.
Джемиле Чешлиева
Аз го пия с мед
Джемиле Чешлиева
С домашен боров мед.
Джемиле Чешлиева
Риба "Хек" предпочитам. А и рибата е много полезна. Доста хора отбягват риба да ядат, поради това, че се хранят с какво ли не.
Джемиле Чешлиева
Никога не съм го пробвала.
Джемиле Чешлиева
2-3 часа.
Джемиле Чешлиева
Консервирам и после ги използвам за сарми.
Джемиле Чешлиева
Обикновенно използвам маргарин само за принцеси и сандвичи. За сладки и манджи винаги използвам домашно масло.