Моите форумни постове

Илияна Димова
Знам , че не са много полезни и не прекалявам с консумацията им
Илияна Димова
бял - бисерен и перлен
Илияна Димова
Много харесвам всички кулинарни предавания на Жак Пепен
Илияна Димова
със запръжка, по - ароматен
Илияна Димова
прекалено солени храни
Илияна Димова
Харесвам кейкчета със сирене
Илияна Димова
Когато готвя в огнеупорен съд или в гювечета слагам в студена фурна и тогава включвам нагряване
Илияна Димова
зависи какъв съд използвам, огнеупорните съдове слагам в студена фурна и тогава включвам нагряване , за да не се счупят
Илияна Димова
знам за по,лесно белене на варени яйца, да се излее горещата вода от варене и да се залеят със студена да поседят така преди белене
Илияна Димова
обичам да комбинирам различни подправки
Илияна Димова
да ,първо пия вода и закусвам като минат 2 или 3 часа след събуждане
Илияна Димова
Нямаме хебопекарна
Илияна Димова
Нямаме хебопекарна
Илияна Димова
В саксийки , лук , чесън , магданоз, копър , джоджен
Илияна Димова
ябълка , банан и портокал ,сметана и малко течен мед
Илияна Димова
Портокали и мандарини
Илияна Димова
В стаята , където месим тестото трябва да е топло
Илияна Димова
Слага се в сол, а после в солена саламура , някои стерилизират бурканите , но ние не сме правили такава стерилизирана