Gotvach.bg»Кулинарна мрежа»Elena»Моите форумни постове
Elena
Elena
Новак

Моите форумни постове

ElenaКак да направя козунак на конци?
Всички продукти трябва да са на стайна температура, а в стаята да е топло. Това за захарта и аз съм го чувала,че повече захар в тестото става като хляб, а не на конци.
ElenaС какво обичате да готвите през пролетта - с лапад или спанак?
С лапад , на супи на манджи най- вече с ориз... агнешко с лапад :kiss:
ElenaКакви традиционни ястия пробвате из България?
всичко според региона, но най-ми е вкусно в Родопите :love:
ElenaПравили ли сте захарно тесто ? Напишете рецепта
не съм правила до сега, но е красиво направен от майсторите
ElenaПриготвяте ли домашни бабеци?
по скоро правим луканки и суджуци
ElenaКолко често правите домашна питка?
за съжаление рядко имам време
ElenaКакво ще предложите за следващия месец?
аз не одобрявам идеята с бутон точки, под всяка рецепта има звездички да оцениш рецептата и да оставиш коментар! По скоро бих предложила да има нещо като рецепта ,която има по статистика на-много посещаемост за 2-3 месеца. Нещо като рецепта за тримесечието и вече по нея да се дават определен брой точки или награда според администраторите :y:
ElenaБакла - познато ли ви е това растение? Споделете вашите рецепти!
единствено в гювеч със зеленчуци съм я готвила
ElenaКакво приготвяте с кисело зеле?
кисело зеле правим за осмянката като заколим прасето и сърми
ElenaКак поднасяте мусаката?
мусаката я харесвам с кисело мляко, но там по важна е каква кайма се слага да не се изгуби сред картофите
ElenaКоя е любимата ви закуска?
припеканите филийки са класика и много вкусни особено с чай липов много обичам
ElenaКоя е любимата ви закуска?
домашна юфка със захар
ElenaЗа предаването Мама готви най - добре
не ми харесва особено , сякаш има идея но не могат да ни я покажат
ElenaЛюбимо ястие от селската кухня?
лятна манджа, пръжки, баница, катми
ElenaЛюбимо ястие от селската кухня?
свинско със кисело зеле, домашно сладко
ElenaВкусни снимки без рецепти?
Много хубава идея да развием творчество
ElenaВ кои гозби слагате бира и защо ?
различни панировки , печено месо