Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
Чирак

Моите форумни постове

Adriyana - Adi
Не отварям никога фурната,защото температурата намялява,времето за печене се удължава и става една.....
Adriyana - Adi
Добра идея за писане на по-дълги рецепти,а в същност много лесни и кратки.
Adriyana - Adi
Страхотна информация Често пъти прибягвам до шоколас,когато не ми е добре и ми минава
Adriyana - Adi
Страхотна информация Често пъти прибягвам до шоколас,когато не ми е добре и ми минава
Adriyana - Adi
Благодаря за информацията.Все още не ми се е налагало да съхранявам кори за лазаня,но вече ще знам как.
Adriyana - Adi
Според съдържанието на хладилника :wink:
Adriyana - Adi
Не бих хапнала нищо направено от конско месо.Не,благодаря! Може да е много вкусно за някой,но не смея дори да опитам.
Adriyana - Adi
Много полезно.Благодаря,Елена!
Adriyana - Adi
Не го харесвам като подправка и затова не го използвам
Adriyana - Adi
Мисля,че не се продават никъде така за дребния потребител.
Adriyana - Adi
Яла съм само черни миди с вино.Бяха чудесни.
Adriyana - Adi
ЯЙЧЕНО? е това не го бях чувала
Adriyana - Adi
Картофите и на мен винаги ми залепват - колкото и мазнина да сложа - нужна е друг вид тава с по-качествено покритие
Adriyana - Adi
Благодаря за рецептите.Харесаха и на мен.
Adriyana - Adi
От хубаво брашно се получава винаги хубаво тесто,с биене или без.
Adriyana - Adi
Не обичам грис от малка под каквато и да е форма.
Adriyana - Adi
Не залагам на определена макра,но все пак гледам да е в българска опаковка.Най-често купувам Сладея
Adriyana - Adi
Готвя най-често със слънчогледово олио и по-редко със зехтин.